Přejít na obsah

Ano ci ne?  

37 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo
pokud pojedu já tak se hulit bude ;) přeci vodnice minule někteří skoro plakali, že tam není ;)

ano k tem se ja hlasim

;) a Kochtík a bylo jich spoustu i já sám jsem již dlouho nekořil na balkoně mi je zima a do sklepa se mi moc nechce samotnýmu

Vloženo
Jj ono je skolit a skolit ... (diakritika zde nefunguje, tak si to preberte jak chcete)

No jestli má školení jako já to předposlední tak bych se ani nedivil kdyby nepřijel ;) . Dimi ví co myslím :p:p

Vloženo
Jj ono je skolit a skolit ... (diakritika zde nefunguje, tak si to preberte jak chcete)

No jestli má školení jako já to předposlední tak bych se ani nedivil kdyby nepřijel ;) . Dimi ví co myslím :p:p

sakr au nas zadny skoleni jen sluzebky v bratislave :(

Vloženo
Uz se tesim na besicku  -_-  -_-  -_-

no jejej ... stale premyslim, jestli brat tu slecnu se kterou sdilim loze takrka manzelske

no určitě, aby ta moje měla společnost a aby tě měl kdo ráno odvést domů -_--_-

Vloženo
Uz se tesim na besicku  -_-  -_-  -_-

no jejej ... stale premyslim, jestli brat tu slecnu se kterou sdilim loze takrka manzelske

no určitě, aby ta moje měla společnost a aby tě měl kdo ráno odvést domů -_--_-

:smich::smich::smich:

Vloženo

sakr au nas zadny skoleni jen sluzebky v bratislave :(

Ja bych do Blavy klidne jel ... -_-

Vloženo
pokud pojedu já tak se hulit bude ;) přeci vodnice minule někteří skoro plakali, že tam není ;)

ano k tem se ja hlasim

;) a Kochtík a bylo jich spoustu i já sám jsem již dlouho nekořil na balkoně mi je zima a do sklepa se mi moc nechce samotnýmu

OK, ale začnete až Palo odjede, že jo Honzo? Děkuju :palec2:

Vloženo
hmmma nebo hodiny francouzstiny od sedmi od rana :D

jeste ze mame jine zpusoby :D

A nebo od půlnoci do sedmi do rána ;)

:palec2: Tak to ma byt :prc:

Vloženo
hmmma nebo hodiny francouzstiny od sedmi od rana :D

jeste ze mame jine zpusoby :D

A nebo od půlnoci do sedmi do rána ;)

tak to si snad radsi necham ujit :D

jeste ze lidi v praci sou super, az na frantiky...

takze pravidelnej bowling i s agenturama a pohoda, nebo parby u kolegu doma ;)

Vloženo

Palo už zase bude odjíždět? :o Palo nedělá dobře :(

Palo dělá moc dobře, Palo nesnáší opilce a smažky, to potom bývá Palo agresivní a to za to nestojí

Vloženo

Palo dělá moc dobře, Palo nesnáší opilce a smažky, to potom bývá Palo agresivní a to za to nestojí

jestli chces rict ze ti co kouri vodni dymku sou smazky.......

Vloženo

ano k tem se ja hlasim

Pájo nemusíš se bát nic nezákoného v tom nebude pouze čistý ovocný tabák jako ostatně pokaždé jen jednou to byla výjimka

Vloženo

nene, Palo nedělá dobře protože opilý tam naposled nebyl nikdo a smažky mezi námi nenajde ;)

Vloženo

No koukam, ze jste tam museli pokazde pekne radit :-)

S tim patkem by se dalo neco udelat...je libo klidnejsi komornejsi prostredi nebo radsi nejaka "diskoteka" ? :-)

Vloženo

jestli chces rict ze ti co kouri vodni dymku sou smazky.......

je vidět že nemáš v pořádku paměť a nebo nemáš info co kouříš :( A smažka jseš na 100% - to i kdyby jsi nekouřil nic :p

Honzík moc dobře ví o čem mluvím :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...