Publikováno Únor 12, 200718 r moc jsem nechtěl,ale musím se s někým podělit o pocity.v neděli asi od 10.30 hodin jsem si povídal se známým na parkovišti.asi 45 let.pohodář a humorem sršící kluk.když jsme se chtěli rozejít každý po svém a padl poslední vtip,tak jsem se k němu otočil zády.to co se stalo do smrti nezapomenu.po zádech jsem cítil jak jede jeho ruka až ke kotníku.pevně mne stiskl za nohu a řekl prosím.poslední jeho slovo v životě.pak přestal dýchat.během tří minut přijela sanitka.pokoušel jsem se ho rozdýchat.oni pak ještě asi 40 minut zkoušeli nemožné.tak zemřel a já se ptal co jsem mohl udělat víc.nic .dnes jsem zjistil,že chodil týden po doktorech,že ho pálí na prsou a brní ruce.nic mu doktor nezjistil a tak ho poslal od pondělka do práce.bohužel už to nestihnul.je to smutné takhle brzo odejít.
Únor 12, 200718 r Jinak Mollymu upřímnou soustrast, já přišel běm dvou let o tři kamarády, dva byli motorkáři, třetího znala spousta z vás...
Únor 12, 200718 r ??sakra pepi matne si myslim vzpominam Pepi, Jirka nezemřel, ale rok a půl na přístrojích, to má být život...?
Únor 12, 200718 r ??sakra pepi matne si myslim vzpominam Pepi, Jirka nezemřel, ale rok a půl na přístrojích, to má být život...? jj pepi vim vim nakonec sem si vzpomnel...
Únor 12, 200718 r musím jen souhlasit do prdele Petře, už toho všeho snad bylo dost ne? Ty jsi poslední dobou samá smutná událost. Je mi to líto kámo
Únor 12, 200718 r muj děda pořád jezdil po doktorech ,bylo mu pořád špatně pořád zvracel ,fur mu babička volala zachranku ,vždycky přijela a řekli že mu nic neni ,To se opakovalo asi měsíc ,pak manželka zavolala známému.Děda k němu přišel v 10 hodin na vyštření on ho poslal na rentgena děda byl ve 13 hdin na sále ( zachránil mu život) Některej doktorům přeju jen to nejhorší a doufám že pomalu a v bolestech chcípnou .
Únor 12, 200718 r to je jak s mým tátou ...život je pěkná svině Život umí bej svině,ale doktoři sou buzerantský sráči co jen mrdaj a chlastaj v práci a serou na všechno.Myslete si co chcete vim proč to píšu.
Únor 12, 200718 r je to hrozny:(, ale nad nekterýma názorama na doktory mi zůstává rozum stát. tak chodte za babkama kořenářkama
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.