Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 nenechám se vyhazovat ,bylo ti už někdy něco ? Možná ti Sejis řekne jak jsou na tom lidi kterejm je špatně .Ty lidi nebudou nikde machrovat že se nehnou ,a že tu zůstanou .Jo jo v rodině to tak funguje ,proto vim jak se doktoři chovaj ,byl jsem u toho . ne, já naštěstí doktora nikdy zásadně nepotřeboval, ale ty argumentuješ věcma, který jsou pro mě naprosto nepochopitelný. pokud je ti zle a doktor te posle domu s tím, že ti nic není a ty se s tím spokojíš, tak na to nevím co říct. druhá věc- ve chvíli, kdy je mi fakt zle a nechal bych se odvézt do špitálu tak souběžně zavolám někomu z rodiny, aby do toho špitálu taky přijel a pokud ten rodinnej příslušník je natolik slabej, že bude taky akceptovat diagnozu "ničeho", tak pak taky nevim co říct. když mi bylo nějakých 12let, učil jsem se lyžovat, vymknul jsem si koleno. jeli jsme domu, do večera bolest neodezněla, jeli jsme na pohotovost, koleno mi zavázali a že prej to bude dobrý. do druhýho dne bolest neustoupila, tak jsme jeli k doktorovi, ten se akorat divil, ze to tak bolí a že to přejde. nakonec se sehnal doktor v prachatický nemocnici(jsem z Č.Bud), jelo se tam, vytáhnul mi vodu z kolena a začlo se to lepšit. uplně stejně takhle segře když byla malá odmítnul doktor píchnout ucho, no, prasklo samo, od tý doby na něj neslyší. jenže se to časem začalo komplikovat, občas zvláštní výtok, bolesti, doktoři u nás tvrdili, že se s tim nic dělat nedá. dopadlo to tak, že jsme se na vlastní pěst dostali až do Motola, ségra má za sebou 2 těžký operace s kompletní plastikou bubínku, kovadlinky a třmínku a doktor říkal, že to byla za 5 minut 12. takže opakuju, svádět všechno na doktory je hrozně snadný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 nechtěl jsem zde rozpoutat válku proti doktorům.jen jsem chtěl napsat můj osobní příběh a podělit se o smutnou zkušenost.doktoři v danou chvilku a rychlá služba jsou 100%.byl jsem u toho až do odjezdu havranů.dík za pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Panove, ja si lekaru vazim. Od te doby, kdy me dali dohromady kdyz jsem mel roztristenou pater a hrozilo mi kompletni ochrnuti od hlavy az k pate ... klobouk dolu pred nimi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 OPET ZDE PLATI 100 LIDI, 100NAZORU JAKO VE VICE TEMATECH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 nenechám se vyhazovat ,bylo ti už někdy něco ? Možná ti Sejis řekne jak jsou na tom lidi kterejm je špatně .Ty lidi nebudou nikde machrovat že se nehnou ,a že tu zůstanou .Jo jo v rodině to tak funguje ,proto vim jak se doktoři chovaj ,byl jsem u toho . ne, já naštěstí doktora nikdy zásadně nepotřeboval, ale ty argumentuješ věcma, který jsou pro mě naprosto nepochopitelný. pokud je ti zle a doktor te posle domu s tím, že ti nic není a ty se s tím spokojíš, tak na to nevím co říct. druhá věc- ve chvíli, kdy je mi fakt zle a nechal bych se odvézt do špitálu tak souběžně zavolám někomu z rodiny, aby do toho špitálu taky přijel a pokud ten rodinnej příslušník je natolik slabej, že bude taky akceptovat diagnozu "ničeho", tak pak taky nevim co říct. když mi bylo nějakých 12let, učil jsem se lyžovat, vymknul jsem si koleno. jeli jsme domu, do večera bolest neodezněla, jeli jsme na pohotovost, koleno mi zavázali a že prej to bude dobrý. do druhýho dne bolest neustoupila, tak jsme jeli k doktorovi, ten se akorat divil, ze to tak bolí a že to přejde. nakonec se sehnal doktor v prachatický nemocnici(jsem z Č.Bud), jelo se tam, vytáhnul mi vodu z kolena a začlo se to lepšit. uplně stejně takhle segře když byla malá odmítnul doktor píchnout ucho, no, prasklo samo, od tý doby na něj neslyší. jenže se to časem začalo komplikovat, občas zvláštní výtok, bolesti, doktoři u nás tvrdili, že se s tim nic dělat nedá. dopadlo to tak, že jsme se na vlastní pěst dostali až do Motola, ségra má za sebou 2 těžký operace s kompletní plastikou bubínku, kovadlinky a třmínku a doktor říkal, že to byla za 5 minut 12. takže opakuju, svádět všechno na doktory je hrozně snadný! s tvojim přístupem je to hrozně lehký ,až ti bude umírat člověk v náručí a nikdo stim nehodlá nic dělat můžem se bavit jak budeš naléhat na doktora ,moc si neumim představit jak donutit doktora ze záchranky ,aby odvbezl pacienta ,když ho prostě odvést nehodlá .A končim stím to tématem ,děda i rodina si vytrpěla své . Aještě jeden případ známej měl rakovinu ,prodělal léčbu a už se dával do kupy ,najednou mu začlo bejt zle ,nemohl nic jíst ,měl hrozný bolesti a doktoři ? Paráda řekli že to je normální a že se to zlepší ,zlepšilo po 14 dnech utrpení a neskutečnejch bolestech umřel . (nádor měl i jinde ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 rozhodně to nechci zlehčovat, mě umřel strejda na rakovinu prostaty taky kvůli zanedbání(oboustranýmu, jeho i doktorů) ale necháme toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Také se přidám s troškou do mlýna, i když jak jistě tušíte, bude spíše k zasmání, aby jsme odlehčili. Již 14 let mám tu čest tikat panu Doc. MUDr. Janu Dostalíkovi, CSc. primáři chirurgie ve fakultní nemocnici v Ostravě Porubě. Vše se mělo takto: jako nejlepší tým futsalu v kraji jsme byli pozváni na povánoční turnaj do Ostravy Vítkovic, kterého se zůčastnilo 16 týmů. Hrálo se ve dvou halách a měli jsme ve skupině zápasy co 2,5hod. (hrálo se 2x12min.). Hned v prvním zápase ráno v 8hod. mi po 8min. druhé půle můj obránce roztrhl obočí nad pravým okem (pro ty co neví, jsem brankář), dochytal jsem zápas s náplastí a na obočí (stejně ze mne chcala krev) a s ručníkem v ruce. Vyhráli jsme 1:0 a já sedl do své skoro nové Felicie a jel s kamarádem do nemocnice v Porubě na chíru zašít obočí. Na příjmu na mne koukla sestra a zavolala na pana primáře, ten na mne koukl, já v brankářském s ručníkem na ksichtu a řekl zašít teď hned, položil mne na lehátko opíchl něčím obočí a zašil. Když jsem řekl, že budu ještě chytat minimálně 2 zápasy, tak mi na to stříkl nějaký zelený šmejd, tekutý obvaz či co to bylo. Vypadal jsem krásně, jako Vinetou na válečné stezce Pan primář mi řekl, že doufá, že nepřijedu do hodiny zpět s povolenýma štychama. Bohužel přijel jsem, ale s levým obočím, které mi jak jinak ve druhém zápase rozčísl brácha toho prvního kluka Pan primář opíchl, zašil, zastříkl zeleným šmejdem a řekl, že jak přijedu po třetí, tak mi sešije nohy k sobě. No a přijel jsem pánové, to už jsem si sám při jednom zákroku otevřel palici o tyč brány (je to ta házenkářská, hranatá), tak jsem raději zastavil cestou do špytálu na benzince a kamarád koupil flašku pro pana primču. Když mne uviděl, tak se smíchy rozbrečel a trvalo mu půl hodiny, než se uklidnil a vyholil se sestrou kousek hlavy, opíchl,zašil a zastříkl tím krásným zeleným bordelem. Potom už jsem to dochytal v pohodě, dokonce se pan primča zastavil a viděl, jak jsme uhráli krásné 3 místo a v bráně stál idiot se zelenými fleky místo obočí a v palici Od té doby se občas vidíme, pokecáme a já jsem věčný za lékaře, který mněl službu na úrazovce a měl pro futsalového magora pochopení. Při návratu domů, když mne uviděla máma, tak se chudák rozplakala a táta se mále posr.l smíchy, to vše bylo v sobotu, no a v pondělí se všichni u nás na úřadě chodili dívat na státního orgána , jak sedí v kanclu s čepicí a slunečními brýlemi na hlavě. Jo a ten zelený šmejd, ten nešel smýt týden - kurva jeden.¨ Tak že s těmi doktory to není tak zlé, spíše ti pacienti nemají rozum Editováno: 13. Únor 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 takhle mam šitou palici asi 5x a nejhorší byla brada, protože to jsem se nemoh vůbec smát, to bylo peklo. a ten zelenej šmejd jak píšeš se fakt blbě meje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 takhle mam šitou palici asi 5x a nejhorší byla brada, protože to jsem se nemoh vůbec smát, to bylo peklo. a ten zelenej šmejd jak píšeš se fakt blbě meje To nemohu napsat, kolikrát mám šitou kebuli, protože to by potom měl Sejda 5 let na to, aby si ze mne dělal prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No já jsem přišel o oba prarodiče, myslím si, vinou doktorů. Považte: babička se zhroutila, už jsi nepamatuji proč, potřebovala kyslík, v celé Masarykově nemocnici nebyl kyslík - to snad je možný jen ve filmu. děda šel na operaci kýly. dostal nepřiměřenou dávku anestetik. zbešnil se a po čtrnácti dnech zemřel na oddělení. Co na to říct nebo spíše, jak doktory nazvat? Nebudu sprostej. Myslím, že celá tahle republika stojí za ..... Odstěhoval jsem se do Německa a zatím si nemůžu stěžovat. Jak na doktory, tak spoluobčany. U nás před domem stojí MX5 již 14 dní s klíči v zapalování. V ČR nemožné. Mohl bych pokračovat, ale asi to nemá cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Palo: To bys mohl dát do toho pořadu "To nevymyslíš!" nebo jak se to jmenuje. Jinak ten neurochirurg, kterého jsem zmiňoval, co pomohl mojí mámě a jednomu známému, tak ten je pro změnu primářem na neurochirurgii tebou zmiňované fakultní nemocnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Myslím, že celá tahle republika stojí za ... mno, tyhle řeči nemam moc rád, doporučuju navštívit nějaké země blízkého východu nebo si udělat dovču třeba v Černý Hoře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Myslím, že celá tahle republika stojí za ... mno, tyhle řeči nemam moc rád, doporučuju navštívit nějaké země blízkého východu nebo si udělat dovču třeba v Černý Hoře... Myslim si, ze kazdy ma nazor jiny... Ja mam nazor stejny a reknu ho nahlas - je to tu totalni bordel a za vyliz prdel to stoji!!! Ze to nemas rad neznamena, ze se tu vsem vse libi... Dale prosim nekomentovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Myslím, že celá tahle republika stojí za ... mno, tyhle řeči nemam moc rád, doporučuju navštívit nějaké země blízkého východu nebo si udělat dovču třeba v Černý Hoře... ...... zkušenost s převozem pacienta z Dubrovniku /těžká dopr.nehoda motorkář/ ležel na jakési JIPce v špinavém prostěradle,péče na bodu mrazu,místní zdravotníci katastrofa,kdž jsem ho přebírali,tak to vypadalo,jako kdyby to byl kus nábytku ze strany chorvatů a on plakal štěstím,že nás vidí a těší se do české nemocnice...................když jsem to tam viděl,uvěřil jsem a snad doufám,že nikomu blízkému se tam nic nestane..... ilistr.foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Také se přidám s troškou do mlýna, i když jak jistě tušíte, bude spíše k zasmání, aby jsme odlehčili.Již 14 let mám tu čest tikat panu Doc. MUDr. Janu Dostalíkovi, CSc. primáři chirurgie ve fakultní nemocnici v Ostravě Porubě. Vše se mělo takto: jako nejlepší tým futsalu v kraji jsme byli pozváni na povánoční turnaj do Ostravy Vítkovic, kterého se zůčastnilo 16 týmů. Hrálo se ve dvou halách a měli jsme ve skupině zápasy co 2,5hod. (hrálo se 2x12min.). Hned v prvním zápase ráno v 8hod. mi po 8min. druhé půle můj obránce roztrhl obočí nad pravým okem (pro ty co neví, jsem brankář), dochytal jsem zápas s náplastí a na obočí (stejně ze mne chcala krev) a s ručníkem v ruce. Vyhráli jsme 1:0 a já sedl do své skoro nové Felicie a jel s kamarádem do nemocnice v Porubě na chíru zašít obočí. Na příjmu na mne koukla sestra a zavolala na pana primáře, ten na mne koukl, já v brankářském s ručníkem na ksichtu a řekl zašít teď hned, položil mne na lehátko opíchl něčím obočí a zašil. Když jsem řekl, že budu ještě chytat minimálně 2 zápasy, tak mi na to stříkl nějaký zelený šmejd, tekutý obvaz či co to bylo. Vypadal jsem krásně, jako Vinetou na válečné stezce Pan primář mi řekl, že doufá, že nepřijedu do hodiny zpět s povolenýma štychama. Bohužel přijel jsem, ale s levým obočím, které mi jak jinak ve druhém zápase rozčísl brácha toho prvního kluka Pan primář opíchl, zašil, zastříkl zeleným šmejdem a řekl, že jak přijedu po třetí, tak mi sešije nohy k sobě. No a přijel jsem pánové, to už jsem si sám při jednom zákroku otevřel palici o tyč brány (je to ta házenkářská, hranatá), tak jsem raději zastavil cestou do špytálu na benzince a kamarád koupil flašku pro pana primču. Když mne uviděl, tak se smíchy rozbrečel a trvalo mu půl hodiny, než se uklidnil a vyholil se sestrou kousek hlavy, opíchl,zašil a zastříkl tím krásným zeleným bordelem. Potom už jsem to dochytal v pohodě, dokonce se pan primča zastavil a viděl, jak jsme uhráli krásné 3 místo a v bráně stál idiot se zelenými fleky místo obočí a v palici Od té doby se občas vidíme, pokecáme a já jsem věčný za lékaře, který mněl službu na úrazovce a měl pro futsalového magora pochopení. Při návratu domů, když mne uviděla máma, tak se chudák rozplakala a táta se mále posr.l smíchy, to vše bylo v sobotu, no a v pondělí se všichni u nás na úřadě chodili dívat na státního orgána , jak sedí v kanclu s čepicí a slunečními brýlemi na hlavě. Jo a ten zelený šmejd, ten nešel smýt týden - kurva jeden.¨ Tak že s těmi doktory to není tak zlé, spíše ti pacienti nemají rozum proč jsi brankář když to neumíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No já jsem přišel o oba prarodiče, myslím si, vinou doktorů. Považte: babička se zhroutila, už jsi nepamatuji proč, potřebovala kyslík, v celé Masarykově nemocnicinebyl kyslík - to snad je možný jen ve filmu. děda šel na operaci kýly. dostal nepřiměřenou dávku anestetik. zbešnil se a po čtrnácti dnech zemřel na oddělení. Co na to říct nebo spíše, jak doktory nazvat? Nebudu sprostej. Myslím, že celá tahle republika stojí za ..... Odstěhoval jsem se do Německa a zatím si nemůžu stěžovat. Jak na doktory, tak spoluobčany. U nás před domem stojí MX5 již 14 dní s klíči v zapalování. V ČR nemožné. Mohl bych pokračovat, ale asi to nemá cenu. to ti tady žerem ,ty klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No já jsem přišel o oba prarodiče, myslím si, vinou doktorů. Považte: babička se zhroutila, už jsi nepamatuji proč, potřebovala kyslík, v celé Masarykově nemocnicinebyl kyslík - to snad je možný jen ve filmu. děda šel na operaci kýly. dostal nepřiměřenou dávku anestetik. zbešnil se a po čtrnácti dnech zemřel na oddělení. Co na to říct nebo spíše, jak doktory nazvat? Nebudu sprostej. Myslím, že celá tahle republika stojí za ..... Odstěhoval jsem se do Německa a zatím si nemůžu stěžovat. Jak na doktory, tak spoluobčany. U nás před domem stojí MX5 již 14 dní s klíči v zapalování. V ČR nemožné. Mohl bych pokračovat, ale asi to nemá cenu. to ti tady žerem ,ty klíče V Chorvatsku je celkem bezny nechat jet motor pred kramem, aby auto chladilo, dojit nakoupit a auto tam je. Videl sem to nescetnekrat, sam sem to sice nezkousel, ale.... Ponekud policejni stat, ale co bych za to dal, nechat v aute radio, nakup v kufru a auto v noci pred barakem a ne nekde km od baraku v garazi s vlcakem a partou se zakladnim vzdelanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Myslím, že celá tahle republika stojí za ... mno, tyhle řeči nemam moc rád, doporučuju navštívit nějaké země blízkého východu nebo si udělat dovču třeba v Černý Hoře... Myslim si, ze kazdy ma nazor jiny... Ja mam nazor stejny a reknu ho nahlas - je to tu totalni bordel a za vyliz prdel to stoji!!! Ze to nemas rad neznamena, ze se tu vsem vse libi... Dale prosim nekomentovat... však já ten názor nikomu necpu, pouze jsem ho vyjádřil. kdybych byl jako muj děda, co furt nadává, jaký je to tady na hovno, tak se seberu a budu žít jinde, kde to bude jako v ráji. btw by mě zajímalo, v který zemi není bordel o kterým píšeš? Editováno: 14. Únor 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No já jsem přišel o oba prarodiče, myslím si, vinou doktorů. Považte: babička se zhroutila, už jsi nepamatuji proč, potřebovala kyslík, v celé Masarykově nemocnicinebyl kyslík - to snad je možný jen ve filmu. děda šel na operaci kýly. dostal nepřiměřenou dávku anestetik. zbešnil se a po čtrnácti dnech zemřel na oddělení. Co na to říct nebo spíše, jak doktory nazvat? Nebudu sprostej. Myslím, že celá tahle republika stojí za ..... Odstěhoval jsem se do Německa a zatím si nemůžu stěžovat. Jak na doktory, tak spoluobčany. U nás před domem stojí MX5 již 14 dní s klíči v zapalování. V ČR nemožné. Mohl bych pokračovat, ale asi to nemá cenu. to ti tady žerem ,ty klíče já mu to žeru celý hlavně ten kyslík,že nebyl v celé fakultní nemocnici větší kravinu jsem dlouho neslyšel,pokud to nebylo ve středověku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No já jsem přišel o oba prarodiče, myslím si, vinou doktorů. Považte: babička se zhroutila, už jsi nepamatuji proč, potřebovala kyslík, v celé Masarykově nemocnicinebyl kyslík - to snad je možný jen ve filmu. děda šel na operaci kýly. dostal nepřiměřenou dávku anestetik. zbešnil se a po čtrnácti dnech zemřel na oddělení. Co na to říct nebo spíše, jak doktory nazvat? Nebudu sprostej. Myslím, že celá tahle republika stojí za ..... Odstěhoval jsem se do Německa a zatím si nemůžu stěžovat. Jak na doktory, tak spoluobčany. U nás před domem stojí MX5 již 14 dní s klíči v zapalování. V ČR nemožné. Mohl bych pokračovat, ale asi to nemá cenu. to ti tady žerem ,ty klíče já mu to žeru celý hlavně ten kyslík,že nebyl v celé fakultní nemocnici větší kravinu jsem dlouho neslyšel,pokud to nebylo ve středověku Možno aj kyslík bol, len nebolo kompetentnej osoby, ktorá by ho dopravila tam kde ho bolo akurát treba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 no,já mám zkušenosti většinou dobré,asi dvakrát mi zachránili život,v Černé Hoře známá úraz hlavy,perfektní přístup doktorky v nemocnici i šití,ale přál bych vám ošetření v Rusku u zubaře(vrtačka na nožní pohon),pak by jste mohli srovnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 No já jsem přišel o oba prarodiče, myslím si, vinou doktorů. Považte: babička se zhroutila, už jsi nepamatuji proč, potřebovala kyslík, v celé Masarykově nemocnicinebyl kyslík - to snad je možný jen ve filmu. děda šel na operaci kýly. dostal nepřiměřenou dávku anestetik. zbešnil se a po čtrnácti dnech zemřel na oddělení. Co na to říct nebo spíše, jak doktory nazvat? Nebudu sprostej. Myslím, že celá tahle republika stojí za ..... Odstěhoval jsem se do Německa a zatím si nemůžu stěžovat. Jak na doktory, tak spoluobčany. U nás před domem stojí MX5 již 14 dní s klíči v zapalování. V ČR nemožné. Mohl bych pokračovat, ale asi to nemá cenu. to ti tady žerem ,ty klíče já mu to žeru celý hlavně ten kyslík,že nebyl v celé fakultní nemocnici větší kravinu jsem dlouho neslyšel,pokud to nebylo ve středověku Možno aj kyslík bol, len nebolo kompetentnej osoby, ktorá by ho dopravila tam kde ho bolo akurát treba... žerte si, co chcete, bylo v 79 v Ústí, a s tou mazdou já tam žiju, potřebuješ fotku? obec má 4 tis. obyvatel a kriminalita je tam skoro na nule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.