garny Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Ahoj všem ... tak jsem tak jenom zabrouzdal do sekce srazy a někdo tam psal o celorepublikovém srazu škoda... zajímavostí je to.. ,že se nejedná jenom o sraz jak jsme zvyklí ale kdo má zájem tak je tam i uzavřená trat na keré se pojedou závody o poháry.... takže takový tuning a závody.. je tam tuším i slalom po slepu a noční orientační závod... takže si myslím ,že by to bylo i něco jiného než jenom sedět a povídat si o autech a taky by se ukázalo teda kdo by chtěl i co je vněm... když už tak by to mohla být pěkná podívaná.... co si myslíte...|??? www.skodateam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 No ja uz sem s Tebou o tedle akci pokud se nepletu mluvil, takze ja bych se docela podivat jel a zafandil, pokud teda nebudu mimo CR ! Takze ja jsem pro !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 hmmm, to nevypada spatne, ze bychom vzbudili trochu respektu pro nase RSka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 hmmm, to nevypada spatne, ze bychom vzbudili trochu respektu pro nase RSka... No tak to nevim nevim ... ... Ja budu radsi jen fandit Garnymu Nejsem zavodnickej typ, nad 100kmh nejezdim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 je blbe, ze je v tu dobu mimon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Mimon ani zadna podobna mega hromadna akce me nejak moc nelaka takze mi to neva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 jo mimon.. no to sem si nevšiml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Do Mimone je stejne lepsi jet kdyz tam zadna akce neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Do Mimone Do p*dele..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 mimon je fajn hodně autí, takže je nač se dívat, plno chlapů já preferuji tyhle větší akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Já jsem v tuhle dobu mimo republiku takže ani Mimoň ani tohle, ale upřímně vypadá to hodně zajímavě a být tu tak bych jel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 tak to mimon asi vyhrála..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.