Březen 21, 200718 r no tak zalezi co mas jinyho...me se to taky nehodi ale hold jsem musel neco odreknout Tohle je pracovní, takže to odříct vážně nemůžu, zvlášť ne v mé práci i pracovni jsem musel hodne upravit a budu kvuli tomu muset delat ctvrtek, patek asi hodne do noci abych mel sobotu volnou
Březen 21, 200718 r behem tydne dam seznam rezervaci, tentokrate neni plno... tak to chce jeste jeden mejlik rozeslat a nalakat lidi Bych se nechal nalákat hned, ale ten termín mi nevyhovuje, takže až v létě.. no tak zalezi co mas jinyho...me se to taky nehodi ale hold jsem musel neco odreknout No vidíš, že to šlo
Březen 21, 200718 r No vidíš, že to šlo ale nerad a mozna bude i par lidi nasranejch ale co...nemuzu byt vsude
Březen 21, 200718 r vitto zrob seznam at víme koho popohnat :D hlavne aby pak nehonil sam sebe co víme jak to má doma zařizený
Březen 21, 200718 r vitto zrob seznam at víme koho popohnat :D hlavne aby pak nehonil sam sebe co víme jak to má doma zařizený chybka...melo tam byt nehonils...myslel jsem tebe ty prde
Březen 21, 200718 r chybka...melo tam byt nehonils...myslel jsem tebe ty prde co pleteš, já řikal že jedu
Březen 21, 200718 r Tak jak to kua vypada s tim kdo jede a kdo ne? umis cist?? Prave ze ne tak je to v poradku
Březen 23, 200718 r zitra udelam seznamek ale plno neni tak me moc neserte ty voe kdyz tohle je Lama club a je to s nima tezky
Březen 23, 200718 r To bylo jako na koho? a hele první potrefená husa se ozvala to bylo dobry Honzo jj dobře mi Martínek nahrál
Březen 23, 200718 r Autor hansi doufam ze to vyjde abyste s rodinkou dorazili seznamek je na svete vedle v tematu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.