Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem a dík těm kdo tipoval,že budu holčička :D přišla jsem dnes ve 2.17 hod.na svět a jmenuji se Adélka Semotánová a jsem zdravá i maminka je v pohodě a přeštastný tatínek SEMI ,včetně dědy Sejise a babičky Dany :wub::wub::wub:

Ja to tipoval a pral!

Nyni preji v prvni rade zdravi holcicce a vsem moc gratuluji ( i vam mladym prarodicum :D )

Posilam dortik holcine... Semi, vitej mezi pysnymi otci! ;)

tipoval jsem dobře.takže i já s Lucinkou a Deniskou se připojuji ke gratulaci a přeji Adélce hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky a všeho jen krásného.mamince zdravíčko.oběma rodičům ať dělá jen samou radost a děda s babí si to stáří :smich: konečně užijou.a vítej v naší velké octavianské rodině :skoda:

Gratulace a ať dělá jen radost :palec2:

taktéž gratuluji ať jsou holky moc zdraví a malá ať dělá jen samé radosti ;)

Gratulace a at hodně zlobí :smich:

gratulace ,slečna to je radost -_--_--_-

Vééééliká gratulace a holky ať jsou v pohodě a brzo doma -_--_--_-

gratulace ,slečna to je radost -_--_--_-

Jak říká Carlos, děvče je radost (jak říkal Vladimír Menšík, je to radost těch posledních 5min. a 9měsíců před narozením), tak že gratulace Seminu (až jí bude 13 kup si brokovnici, aby jsi to mohl odhánět od domu) a vééélikááá gratulace DĚDKOVI SEJDOVI A BÁBĚ DANĚ. Konečně došlo na má slova a už sami víte kam patříte vy dva :smich:

No a teď vážně, ať je ta šmudlinka malinká zdravá a šťastná a ať je jen jednou obrovskou radostí pro Vaši rodinu Semotáni :palec2:

Taky gratulace, vse nej nej nej a hlavne zdravicko !!!

Gratulace i ode mě...

kucí děéééééékuji všem moooooc :palec2::palec2::palec2::) jsem štastný,vše je v pohodě :palec2: a to je důležitý :):wub:

pádím o5 za holkama a dám sem brzo fotky :palec2::palec2::):)

Již jsem gratuloval osobně dědkovi po sms ale tady se ještě jednou taky připojím veliká gratulace a hlavně vše nej nej nej do života ať se vše daří :palec2::palec2::palec2::palec2:

Již jsem gratuloval osobně dědkovi po sms ale tady se ještě jednou taky připojím veliká gratulace a hlavně vše nej nej nej do života ať se vše daří :palec2::palec2::palec2::palec2:

já vím a díííííííííííííííííík :D-_--_--_--_--_--_--_--_-

Posílám gratulaci k Semotánům. -_- Užijte si tu radost, příjdou starosti :D Sejdo, od teď ti můžem beztrestně říkat dědku lol

Posílám gratulaci k Semotánům. -_- Užijte si tu radost, příjdou starosti :D Sejdo, od teď ti můžem beztrestně říkat dědku lol

dědku :smich: to já takýýýýý lol:smich:lol:smich:

kde sou fotkýýý já fotil hned jak byl venku tos te neměli foták jo vy jste teda rodinka ;)

Hezkyyyyyyyyyyyyyyyyy

no konecne!!!

hlavne at je zdrava a samozrejme gratulace velika

tak od nás taky malé hodně štěstíčka do života, rodiče ať nezlobí a dědka ať pořádně prožene -_--_-

Taky přeji.... -_-

Semi tak i ja s Deniskou a s Šakalem se pridavame ke gratulantum a prejem Adelce hodne zdravicka,štesticka :)

• Autor
:):wub::wub::wub: děda a Adélka kol5

post-31-1174850328_thumb.jpg

Upraveno od Sejis

Take se pridavam - gratuluji :palec2:

no konečně dědku sejdo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.