MichalF Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 sem vpálím jeden technický dotázek - nemám oktu, nemám ani fábii, ale některé bych zase po dlouhé době ráda viděla možem sa k vám připojit?? Ja s tim zadny problem nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 MORAVACI kdo jede tak se může připojit po trase Ostrava 9:00 - Olomouc 10:00 - Prostějov - Brno 11:00 - ŽdarBadyS - OV Ivanka a Cosby? - NJ Carlos NJ Váša PV Zbyňa - Brno - OMV D1 kdo dál ? Já se určitě také připojím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak jako vzdy udelame hromadny odjezd z prvni cerpaci stanice Shell na dalnici D1 smer Brno.zatim se prihlasili: Baurak, Vittorio, Tomáš, Martyp a presny cas je na domluve, ja navrhuji neco kolem 10-11? Tak jak figůůůůry,jak to vidite s tim casem?Stanovime nejakej a navazne na to cas ofiko srazu na Shellce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak jako vzdy udelame hromadny odjezd z prvni cerpaci stanice Shell na dalnici D1 smer Brno.zatim se prihlasili: Baurak, Vittorio, Tomáš, Martyp a presny cas je na domluve, ja navrhuji neco kolem 10-11? Tak jak figůůůůry,jak to vidite s tim casem?Stanovime nejakej a navazne na to cas ofiko srazu na Shellce? Slysel sem neco o 10:30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak jako vzdy udelame hromadny odjezd z prvni cerpaci stanice Shell na dalnici D1 smer Brno.zatim se prihlasili: Baurak, Vittorio, Tomáš, Martyp a presny cas je na domluve, ja navrhuji neco kolem 10-11? Tak jak figůůůůry,jak to vidite s tim casem?Stanovime nejakej a navazne na to cas ofiko srazu na Shellce? Slysel sem neco o 10:30 Myslis na Shellce? Jeste se sice budu omlouvat s Tomasem, a ten nasledne s klukama,ale myslel jsem,jestli neni uz nejakej ofiko time... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 MORAVACI kdo jede tak se může připojit po trase Ostrava 9:00 - Olomouc 10:00 - Prostějov - Brno 11:00 - ŽdarBadyS - OV Ivanka a Cosby? - NJ Carlos NJ Váša PV Zbyňa - Brno - OMV D1 kdo dál ? Já se určitě také připojím!!! supr tak přijed na D1 - OMV směr Praha která je ještě před sjezdem na BVV cca 11h kdyžtak icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) Tak že z Prahy odjezd směr Žďár je v 10:30hod. z čerpací stanice SHELL na D1 u NUPAK Editováno: 13. Duben 2007, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Doufám, že je to tak????????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 ano Palo tak jak pises...dnes jsem se domluvil s Vittem a Tomasem a prijdeme tam spolu pred pul 11.. jinak dnes jsem te potkal na Malešický v cca 10:45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Vypada to ze se zitra pridam. Vecer pojedu dom. Takze na Shellce po 10 hodce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 kdo jede ze severu tak v deset sraz na AGIPU na proseku na zacatku magistraly zatim tam budu ja a baui, tomas a martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 budem tam.tam nedaleko od prahy.tam .....tam jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 ano Palo tak jak pises...dnes jsem se domluvil s Vittem a Tomasem a prijdeme tam spolu pred pul 11..jinak dnes jsem te potkal na Malešický v cca 10:45 Dnes v 10:45 jsi mne na 100% nemohl potkat. Seděl jsem v práci ve Zdibech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 MORAVACI kdo jede tak se může připojit po trase Ostrava 9:00 - Olomouc 10:00 - Prostějov - Brno 11:00 - ŽdarBadyS - OV Ivanka a Cosby? - NJ Carlos NJ Váša PV Zbyňa - Brno - OMV D1 kdo dál ? Já se určitě také připojím!!! supr tak přijed na D1 - OMV směr Praha která je ještě před sjezdem na BVV cca 11h kdyžtak icq Jasnééééé, budu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Kucí tak šup šup já jakožto místní ožrala ze Žďáru právě vstal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky