Publikováno Duben 21, 200718 r Ahoj, přidávám foto z auto výstavy v Lipsku ... Upraveno Duben 21, 200718 r od Butch
Duben 21, 200718 r jj celkově to je hustá oktička ... až ho potkám tak mu teda uhnu no no tak nějak, neradno provokovati
Duben 21, 200718 r Mno myslim, ze jestli se tahle octule dostane nekdy do CR, tak auta, ktery by ji mohli u nas provokovat bych spocital na jedny ruce. Upraveno Duben 21, 200718 r od gh0
Duben 21, 200718 r Mno myslim, ze jestli se tahle octule dostane nekdy do CR, tak auta, ktery by ji mohli u nas provokovat bych spocital na jedny ruce. Tak pokud ho potkám v ČR na našich silnicích, tak ho klidně předjedu, protože on si to moc nepožene po těch našich kočičích hlavách s asfaltovou polevou nebo na naší D1 = rallye traťi. Jo jinak bych mu klidně uhnul, ale kde to u nás pustí na plno nevím
Duben 22, 200718 r no kdyz tak na to koukam tak to sem nevedel ze mikl ma svuj "kloss autosport" a ze ma dve okty
Duben 22, 200718 r No ja tam byl s Petou81 a jeho Petou a bylo to tam moc fajnove !! Pekna akcicka, pekna auticka, pekne kocicky a na zaver cestou domu moc dobra vecere !!!
Květen 7, 200718 r No ja tam byl s Petou81 a jeho Petou a bylo to tam moc fajnove !! Pekna akcicka, pekna auticka, pekne kocicky a na zaver cestou domu moc dobra vecere !!! Á opět jídlo, není to náš gurmán MikeF???
Květen 24, 200718 r tak tohle jsem uplne minul. priste musim vic koukat. Letos jsem ale zkusil asi 5 aut takze taky spokojenost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.