baurak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak jak to vidite hosi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 No covece,ac to mam kousek,tak zvazuju,zda tam jet..Stala se z toho takova masovka,ze me to skoro nelaka... Ale ve finale to stejne dopadne tak,ze aspon na chvilku prijedu.. Kdo vsechno se chysta?Abych mel aspon nakej dalsi duvod tam jet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 pro mě špatné datum, moře práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Mám závody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no vzhledem k tomu ze se asi nechysta nic pres noc tak bych se jel podivat v sobotu na nejaky pekny auta a zase domu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Mě by to lákalo, ale na jeden den jet přes takový kus republiky se mi fakt nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Mě by to lákalo, ale na jeden den jet přes takový kus republiky se mi fakt nechce. kolik to mas km?? ja jsem taky jezdil do Brna na den a da se to v pohode...do Plasu taky jezdime jen na den a nemam to nejbliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Mě by to lákalo, ale na jeden den jet přes takový kus republiky se mi fakt nechce. kolik to mas km?? ja jsem taky jezdil do Brna na den a da se to v pohode...do Plasu taky jezdime jen na den a nemam to nejbliz Nejsem si přesně jistej, ale myslím že 250 - 300. Jel jsem Loni 2x do České Lípy přes Mimoň, a ani si nepamatuji kiláky!!! Ještě uvidím, ale 5 na 100% nemůžu. Hold povinnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 jsem v práci spíš si chci domluvit volno na PLasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 jsem v práci spíš si chci domluvit volno na PLasy tak to souhlas pane...do Plasu nas musi byt hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 jsem v práci spíš si chci domluvit volno na PLasy tak to souhlas pane...do Plasu nas musi byt hodne kua Plasy.Tam bych asi měl,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Já vám to nafotím jedu tam určo. . Co myslíte je lepší tam bejt A) v pátek do neděle do rána nebo do soboty do večera B ) a nebo tam přijet v sobotu ráno a bejt tam do neděle do rána? Já tam byl jen jednou a jel jsem tam v so ráno do neď tak abych o něco nepřišel Editováno: 25. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ja na 99% nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Pokud okolnosti dovoli, tak sobota brzo rano tam, k veceru zpatky. A pokud dovoli lakyra, mam auto v lakovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 ja nebuduurco, jednak je to mrdnik, a za druhy ma zrovna ty dny uz programek.. UDELEJTE SI VSICHNI VOLNO NA PLASY RADSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 A SAMOZREJME CHABRY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 A co je lepsi Chabry nebo Plasy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 oboji super a musime byt na obou - chabyr jelikoz je to sraz OC, plasy jelikoz tam jezdime uz od zacatku a porada to franta..no a letos se hraje i o pohar o nejpocetnejsi klubove zastoupeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) - No já bych to viděl asi na sobota ráno tam a večer back, jako minulej rok. - Chabry už mám zaškrtlý v kalendáři. Editováno: 25. Duben 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 - No já bych to viděl asi na sobota ráno tam a večer back, jako minulej rok.- Chabry už mám zaškrtlý v kalendáři. Vidím to stejně tak jako ty a Kryssa, pokud bude počasí OK a bude li se mi chtít, tak Mimoň v sobotu ráno a odpoledne zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 - No já bych to viděl asi na sobota ráno tam a večer back, jako minulej rok.- Chabry už mám zaškrtlý v kalendáři. Vidím to stejně tak jako ty a Kryssa, pokud bude počasí OK a bude li se mi chtít, tak Mimoň v sobotu ráno a odpoledne zpět Taxe nejak domluvime kluci, kdyz mi to vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Má to cenu tam bejt už v pátek???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ja nejedu, chtel bych vsak asi Chabry... Tam jsem nikdy nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ok tak ja jedu sobota dopoledne a odpoledne zase zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 megabordel,never more Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.