Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
megabordel,never more

pres den na pohodicku ;)

ani kdyby to bylo zadarmo a ještě doplaceno,tato akce je pro mně pasé

Ja nejedu, chtel bych vsak asi Chabry... Tam jsem nikdy nebyl... :help:

a kde jsi byl? ;)

Teď tam bordel nebude:

Tento sraz si bude zakládat hlavně na bezpečnosti: MAXIMÁLNÍ RYCHLOST MIMO TRAŤ je 30 km/h V CELÉM AREÁLU. Dodržujte JEDNOSMĚRNÝ provoz mezi zaparkovanými automobily. Kdo bude ohrožovat ostatní účastníky akce, bude nejprve označeno jeho auto barvou a následovně vykázáno z areálu!

Na rychlost bude dohlížet ochranka vybavená přenosným radarem (laserová pistole).

Upraveno od zabiak

ono tam zas až tak špatně nebývá ;)

post-213-1177578048_thumb.jpg

post-213-1177578083_thumb.jpg

• Autor

tohle byla strasna luxusni mimon...na to nikdy nezapomenu :-)

Akorád to bude chtít nabrat hodně stopařů protože se platí 400kč za auto. Takže to tam chce provést co nejvíc lidí lol

Teď tam bordel nebude:

Tento sraz si bude zakládat hlavně na bezpečnosti: MAXIMÁLNÍ RYCHLOST MIMO TRAŤ je 30 km/h V CELÉM AREÁLU. Dodržujte JEDNOSMĚRNÝ provoz mezi zaparkovanými automobily. Kdo bude ohrožovat ostatní účastníky akce, bude nejprve označeno jeho auto barvou a následovně vykázáno z areálu!

Na rychlost bude dohlížet ochranka vybavená přenosným radarem (laserová pistole).

To uz zkouseli na X. Mimoni, fungovalo to, ale melo to mouchy, takze to urcite bude o chlup lepsi. Ale papundeklovy limuziny tam zase budou urcite, ale proti HK je tam klid a pohoda a levnejsi gyros ;)

Ja tenkrat asi v jednu odpad do bezvedomi do temer zamrzlyho auta, tak ani na fotce nejsem :(

Mě plečky nevadí, mě to naopak přijde zábavný jak tam krouží dokola, aby je každej viděl jakou mají hustokáru a docela se tím bavím. :palec2:

jj tam jsme se řádně upravili všici a nejlepší pak bylo, když jsme se vrátili do ležení OC jak jsem s garnym rozlejval vodku a prej vole nelej toho tak málo tak jsme to z 0,5 kelímků pili snad 3 ku 2 (vodka - džus) ;) a pak kecali asi do 4 do rána a to ráno pro mě bylo fakt brutus

jj tam jsme se řádně upravili všici a nejlepší pak bylo, když jsme se vrátili do ležení OC jak jsem s garnym rozlejval vodku a prej vole nelej toho tak málo tak jsme to z 0,5 kelímků pili snad 3 ku 2 (vodka - džus) ;) a pak kecali asi do 4 do rána a to ráno pro mě bylo fakt brutus

Nekde mam foto ty mrtvoly, co se tam valela :p

Nekde mam foto ty mrtvoly, co se tam valela :p

já taky domá v ntb ;), ale klidně jí sem dej ;)

taky nám na jedné MImoni vařil jeden moc hodný Carlosek kávičku ;)

post-230-1177610448_thumb.jpg

Upraveno od Hensel

ahoj, na mimoň kašlu je to zprofanované a jak říkal náš elpresideno "mrdník"

jedu s bráchou co má fabii rs na chabry ! tak se tam uvidíme :palec2:

jo honzi tam si se radne upravil, na slunicku si pak lezel az do desiti ne? :)

- No já bych to viděl asi na sobota ráno tam a večer back, jako minulej rok.

- Chabry už mám zaškrtlý v kalendáři. :palec2:

Vidím to stejně tak jako ty a Kryssa, pokud bude počasí OK a bude li se mi chtít, tak Mimoň v sobotu ráno a odpoledne zpět :palec2:

Taxe nejak domluvime kluci, kdyz mi to vyjde... -_-

Tak já Mimoň nejedu, jsem v práci.

Vzal jsem si volno na Chabry :palec2:;)

Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více...

Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více...

Hele pane, nejede se tam spíše Drift CUP??? Ten cap je asi něco jinýho, né? :smich: Však mně znáš, tak doufám, že to bereš s nadhledem

Upraveno od Palo

jo honzi tam si se radne upravil, na slunicku si pak lezel az do desiti ne? :)

na tý co vaři l Kája kafe jsem byl v poho ta už byla před 3 rokama, ale na tý předloni to bylo to jak jsem ležel jak mrtvola ;)

post-230-1177874349_thumb.jpg

:D jj to je wono

Urcite bych se tam rad podival, mam to celkem kousek aspon v sobotu na otocku, posledni Mimon byla ok, zadnej bordel oproti hradci...a ze bych si nechal udelat Airbrush ma tam bejt- http://www.open-airbrush.de/index.html

Upraveno od JasteR

Tak ja po 4 ucastech v kuse nejedu, na sobotu na 10:00 byl urcenej tchanuv pohreb, takze priority jsou jasny...

Tak to ja jedu...Jede nas asi 15 aut, tak by asi mohla byt i prdel....

• Autor

ja pojedu asi v sobotu rano :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.