baurak Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 megabordel,never more pres den na pohodicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 ani kdyby to bylo zadarmo a ještě doplaceno,tato akce je pro mně pasé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ja nejedu, chtel bych vsak asi Chabry... Tam jsem nikdy nebyl... a kde jsi byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 (editace) Teď tam bordel nebude: Tento sraz si bude zakládat hlavně na bezpečnosti: MAXIMÁLNÍ RYCHLOST MIMO TRAŤ je 30 km/h V CELÉM AREÁLU. Dodržujte JEDNOSMĚRNÝ provoz mezi zaparkovanými automobily. Kdo bude ohrožovat ostatní účastníky akce, bude nejprve označeno jeho auto barvou a následovně vykázáno z areálu! Na rychlost bude dohlížet ochranka vybavená přenosným radarem (laserová pistole). Editováno: 26. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 ono tam zas až tak špatně nebývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 tohle byla strasna luxusni mimon...na to nikdy nezapomenu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Akorád to bude chtít nabrat hodně stopařů protože se platí 400kč za auto. Takže to tam chce provést co nejvíc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Teď tam bordel nebude: Tento sraz si bude zakládat hlavně na bezpečnosti: MAXIMÁLNÍ RYCHLOST MIMO TRAŤ je 30 km/h V CELÉM AREÁLU. Dodržujte JEDNOSMĚRNÝ provoz mezi zaparkovanými automobily. Kdo bude ohrožovat ostatní účastníky akce, bude nejprve označeno jeho auto barvou a následovně vykázáno z areálu! Na rychlost bude dohlížet ochranka vybavená přenosným radarem (laserová pistole). To uz zkouseli na X. Mimoni, fungovalo to, ale melo to mouchy, takze to urcite bude o chlup lepsi. Ale papundeklovy limuziny tam zase budou urcite, ale proti HK je tam klid a pohoda a levnejsi gyros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 tohle byla strasna luxusni mimon...na to nikdy nezapomenu :-) Ja tenkrat asi v jednu odpad do bezvedomi do temer zamrzlyho auta, tak ani na fotce nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Mě plečky nevadí, mě to naopak přijde zábavný jak tam krouží dokola, aby je každej viděl jakou mají hustokáru a docela se tím bavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 tohle byla strasna luxusni mimon...na to nikdy nezapomenu :-) jj tam jsme se řádně upravili všici a nejlepší pak bylo, když jsme se vrátili do ležení OC jak jsem s garnym rozlejval vodku a prej vole nelej toho tak málo tak jsme to z 0,5 kelímků pili snad 3 ku 2 (vodka - džus) a pak kecali asi do 4 do rána a to ráno pro mě bylo fakt brutus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 tohle byla strasna luxusni mimon...na to nikdy nezapomenu :-) jj tam jsme se řádně upravili všici a nejlepší pak bylo, když jsme se vrátili do ležení OC jak jsem s garnym rozlejval vodku a prej vole nelej toho tak málo tak jsme to z 0,5 kelímků pili snad 3 ku 2 (vodka - džus) a pak kecali asi do 4 do rána a to ráno pro mě bylo fakt brutus Nekde mam foto ty mrtvoly, co se tam valela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 tohle byla strasna luxusni mimon...na to nikdy nezapomenu :-) jj tam jsme se řádně upravili všici a nejlepší pak bylo, když jsme se vrátili do ležení OC jak jsem s garnym rozlejval vodku a prej vole nelej toho tak málo tak jsme to z 0,5 kelímků pili snad 3 ku 2 (vodka - džus) a pak kecali asi do 4 do rána a to ráno pro mě bylo fakt brutus Nekde mam foto ty mrtvoly, co se tam valela já taky domá v ntb , ale klidně jí sem dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 (editace) taky nám na jedné MImoni vařil jeden moc hodný Carlosek kávičku Editováno: 26. Duben 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 ahoj, na mimoň kašlu je to zprofanované a jak říkal náš elpresideno "mrdník" jedu s bráchou co má fabii rs na chabry ! tak se tam uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 taky nám na jedné MImoni vařil jeden moc hodný Carlosek kávičku jo honzi tam si se radne upravil, na slunicku si pak lezel az do desiti ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 - No já bych to viděl asi na sobota ráno tam a večer back, jako minulej rok.- Chabry už mám zaškrtlý v kalendáři. Vidím to stejně tak jako ty a Kryssa, pokud bude počasí OK a bude li se mi chtít, tak Mimoň v sobotu ráno a odpoledne zpět Taxe nejak domluvime kluci, kdyz mi to vyjde... Tak já Mimoň nejedu, jsem v práci. Vzal jsem si volno na Chabry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) Ahoj.. no já asi taky nepopjedu... tak max na tu sobotu a nebo když pojedu s nějakou partou tady od nás.. něco už se chystá.... ale co by mně spíš zajímalo je to .že v neděly se jede v sosnové drift cap.. tak to by mně zajímalo více... Hele pane, nejede se tam spíše Drift CUP??? Ten cap je asi něco jinýho, né? Však mně znáš, tak doufám, že to bereš s nadhledem Editováno: 29. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 taky nám na jedné MImoni vařil jeden moc hodný Carlosek kávičku jo honzi tam si se radne upravil, na slunicku si pak lezel az do desiti ne? na tý co vaři l Kája kafe jsem byl v poho ta už byla před 3 rokama, ale na tý předloni to bylo to jak jsem ležel jak mrtvola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 jj to je wono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) Urcite bych se tam rad podival, mam to celkem kousek aspon v sobotu na otocku, posledni Mimon byla ok, zadnej bordel oproti hradci...a ze bych si nechal udelat Airbrush ma tam bejt- http://www.open-airbrush.de/index.html Editováno: 30. Duben 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Tak ja po 4 ucastech v kuse nejedu, na sobotu na 10:00 byl urcenej tchanuv pohreb, takze priority jsou jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Tak to ja jedu...Jede nas asi 15 aut, tak by asi mohla byt i prdel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 ja pojedu asi v sobotu rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.