Publikováno Červen 1, 200718 r Aho kdo bych chtel tak jedeme zitra s par klukama tady z fora zitra na letiste do Mimone cca ve 14:00.
Červen 1, 200718 r Autor Jak uz sem psal, pokud budu v Cechach tak jedu musis!!!!!!!!!!!!!!! SOKOLIKU
Červen 1, 200718 r JJ kucí..Doufam,ze nas bude dost..Abyste zase pak nelamentovali,jak minule.. Ja to jeste musim umejt,mam predek komplet zlutej a "chlupatej" od much..
Červen 1, 200718 r Autor JJ kucí..Doufam,ze nas bude dost..Abyste zase pak nelamentovali,jak minule.. Ja to jeste musim umejt,mam predek komplet zlutej a "chlupatej" od much.. ja to mam cely zajebany pane
Červen 1, 200718 r JJ kucí..Doufam,ze nas bude dost..Abyste zase pak nelamentovali,jak minule.. Ja to jeste musim umejt,mam predek komplet zlutej a "chlupatej" od much.. ja to mam cely zajebany pane A budes pucovat? zase si rikam,ze bych to nechal..Kdo ma dneska zluto-stribrny RS..? :D
Červen 1, 200718 r JJ kucí..Doufam,ze nas bude dost..Abyste zase pak nelamentovali,jak minule.. Ja to jeste musim umejt,mam predek komplet zlutej a "chlupatej" od much.. ja to mam cely zajebany pane To ti nezerem
Červen 1, 200718 r vycisteno, pripraveno!! Ty vole,ja jdu ted asi delat vzpery kapoty a pucovat budu zitra dopol,jestli to stihnu... Snad chcat nebude no...
Červen 1, 200718 r JJ kucí..Doufam,ze nas bude dost..Abyste zase pak nelamentovali,jak minule.. Ja to jeste musim umejt,mam predek komplet zlutej a "chlupatej" od much.. ja to mam cely zajebany pane To ti nezerem co tu marníš čas, běž tu svoji špindíru umejt!
Červen 1, 200718 r Že bych se přijel podívat Budes nekde pobliz?Jo jo klido doraz..Mame srazek pred 14:00 na vyjezdu z Doks smer Mimon..
Červen 2, 200718 r Ja bych bejval jel,ale nefungujou mi sterace,vypadla mi tam nejaka maticka,takze v tomhle pocasi to fakt riskovat nehodlam
Červen 2, 200718 r Tak sem to dneska fakt posralo a nedal sem to no ... bohuzel ... proste to chce rict o chloupek vic dopredu, timto se omlouvam za neucast
Červen 2, 200718 r Tak sem to dneska fakt posralo a nedal sem to no ... bohuzel ... proste to chce rict o chloupek vic dopredu, timto se omlouvam za neucast Jj je to skoda..Bylo to dobry..Ale je jasnacka,ze to byla docela "rychloakce" tak snad priste..
Červen 2, 200718 r Ja bych bejval jel,ale nefungujou mi sterace,vypadla mi tam nejaka maticka,takze v tomhle pocasi to fakt riskovat nehodlam Ty wole Kochte to nemyslíš vážně, že ne?
Červen 2, 200718 r Ja bych bejval jel,ale nefungujou mi sterace,vypadla mi tam nejaka maticka,takze v tomhle pocasi to fakt riskovat nehodlam Ty wole Kochte to nemyslíš vážně, že ne? Hele asi jo,jelikoz nedorazil.. :smich:
Červen 4, 200718 r Gdo je prosim ten onen kluk s tim stribrnym okridlenym sipem??? :kuk: To sem ja...Proc?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.