Červen 4, 200718 r Autor Gdo je prosim ten onen kluk s tim stribrnym okridlenym sipem??? :kuk: To sem ja...Proc? bacha Dan je na kluky
Červen 4, 200718 r Gdo je prosim ten onen kluk s tim stribrnym okridlenym sipem??? :kuk: To sem ja...Proc? bacha Dan je na kluky Aha...
Červen 4, 200718 r Počasí nakonec vyšlo myslím super po tom jak ráno chcalo Fotky mám stejný jako JasteR...
Červen 4, 200718 r Jj pocasko vyso paradne,ale tech lidi tam.. Zase sem udelal jednu slepenici..Mozna bude i druha..
Červen 4, 200718 r Super Akorát ten hangár je nějakej šišatej Dik.. Jo o tom hangaru vim...Ale kvuli hangaru sme tam nebyli,ne?Hlavne,ze jsou kary pohromade.. Nemam na to moc casu..Az ho bude vic,snad srovnam i hangar.. Ale zase by rusaci cumeli,takhle jim phnout s tema vratama..
Červen 4, 200718 r Jj pocasko vyso paradne,ale tech lidi tam..Zase sem udelal jednu slepenici..Mozna bude i druha.. Pekny.
Červen 5, 200718 r Dobry ani hangar neni nakrivo No nakrivo sice neni ale kus je ho tam dvakrat...Jinak pekny, skoda ze mi to nevyslo se prijet se podivat
Červen 5, 200718 r Dobry ani hangar neni nakrivo No nakrivo sice neni ale kus je ho tam dvakrat...Jinak pekny, skoda ze mi to nevyslo se prijet se podivat No jo koukam na to..Covece,to abych to zase predelaval... Je to skoda,ze jsi neprijel..Bylo to dobry a bylo nas vic..Stejne ses urcite neucil,co?
Červen 5, 200718 r Dobry ani hangar neni nakrivo No nakrivo sice neni ale kus je ho tam dvakrat...Jinak pekny, skoda ze mi to nevyslo se prijet se podivat No jo koukam na to..Covece,to abych to zase predelaval... Je to skoda,ze jsi neprijel..Bylo to dobry a bylo nas vic..Stejne ses urcite neucil,co? No tak uplne ne, ale musel sem to alespon simulovat
Červen 5, 200718 r Dobry ani hangar neni nakrivo No nakrivo sice neni ale kus je ho tam dvakrat...Jinak pekny, skoda ze mi to nevyslo se prijet se podivat No jo koukam na to..Covece,to abych to zase predelaval... Je to skoda,ze jsi neprijel..Bylo to dobry a bylo nas vic..Stejne ses urcite neucil,co? No tak uplne ne, ale musel sem to alespon simulovat me to bylo jasny od zacatku.. Taky sem to tak mival.. :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.