baurak Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Gdo je prosim ten onen kluk s tim stribrnym okridlenym sipem??? :kuk: To sem ja...Proc? bacha Dan je na kluky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Gdo je prosim ten onen kluk s tim stribrnym okridlenym sipem??? :kuk: To sem ja...Proc? bacha Dan je na kluky Aha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Počasí nakonec vyšlo myslím super po tom jak ráno chcalo Fotky mám stejný jako JasteR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Jj pocasko vyso paradne,ale tech lidi tam.. Zase sem udelal jednu slepenici..Mozna bude i druha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 pekne Martine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Super Akorát ten hangár je nějakej šišatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Super Akorát ten hangár je nějakej šišatej nekaz mu radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Super Akorát ten hangár je nějakej šišatej Dik.. Jo o tom hangaru vim...Ale kvuli hangaru sme tam nebyli,ne?Hlavne,ze jsou kary pohromade.. Nemam na to moc casu..Az ho bude vic,snad srovnam i hangar.. Ale zase by rusaci cumeli,takhle jim phnout s tema vratama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 pěkná sestavička autíček,akorát na tý šedý stone mi ta SPZka nějak bije do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Ještě přesun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Jj pocasko vyso paradne,ale tech lidi tam..Zase sem udelal jednu slepenici..Mozna bude i druha.. Pekny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 ...áááá slepenice numero due je tu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Dobry ani hangar neni nakrivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Dobry ani hangar neni nakrivo No nakrivo sice neni ale kus je ho tam dvakrat...Jinak pekny, skoda ze mi to nevyslo se prijet se podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Dobry ani hangar neni nakrivo No nakrivo sice neni ale kus je ho tam dvakrat...Jinak pekny, skoda ze mi to nevyslo se prijet se podivat No jo koukam na to..Covece,to abych to zase predelaval... Je to skoda,ze jsi neprijel..Bylo to dobry a bylo nas vic..Stejne ses urcite neucil,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Dobry ani hangar neni nakrivo No nakrivo sice neni ale kus je ho tam dvakrat...Jinak pekny, skoda ze mi to nevyslo se prijet se podivat No jo koukam na to..Covece,to abych to zase predelaval... Je to skoda,ze jsi neprijel..Bylo to dobry a bylo nas vic..Stejne ses urcite neucil,co? No tak uplne ne, ale musel sem to alespon simulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Dobry ani hangar neni nakrivo No nakrivo sice neni ale kus je ho tam dvakrat...Jinak pekny, skoda ze mi to nevyslo se prijet se podivat No jo koukam na to..Covece,to abych to zase predelaval... Je to skoda,ze jsi neprijel..Bylo to dobry a bylo nas vic..Stejne ses urcite neucil,co? No tak uplne ne, ale musel sem to alespon simulovat me to bylo jasny od zacatku.. Taky sem to tak mival.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ...áááá slepenice numero due je tu.... Na, gut, to je letka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.