Sejis Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 čau,jak říkáš jenom pro ilustraci,vyletěly všechny pytle,prolomená střecha,náprava vytržená atd,když jsem byl v servisu byly tam jenom zad.dveře a kufr,jinak nic!!!! Na jarově to bylo ohodnoceno jako totálka !?!?!?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 jenom pro ilustraci,vyletěly všechny pytle,prolomená střecha,náprava vytržená atd,když jsem byl v servisu byly tam jenom zad.dveře a kufr,jinak nic!!!! Na jarově to bylo ohodnoceno jako totálka !?!?!?!? O.K tak to jo... a pytle... myslíš jako přední ?.... tak já to od tebe koupím .... jako totálku ..... motor a chladiče budou jiste v pořádku ... a mimochodem auto jarov jsou pěkní čuráci ... a to doslova ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 no tý jo čus Jiřine, ještě žiješ jo?? tebe jsem sna dviděl naposledy na Semíkovo svatbě od tý doby nic nezavoláš nenapíšeš sakra a jak je vidět nejsem sám koho to zaráží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 To boli... Bezmoc! :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 O.K tak to jo... a pytle... myslíš jako přední ?.... tak já to od tebe koupím .... jako totálku ..... motor a chladiče budou jiste v pořádku ... a mimochodem auto jarov jsou pěkní čuráci ... a to doslova ... auto je už hotovo,komplet,trvalo to dlouho,ale je hotovo.....dělal se i motor,od rozvodů přes intercooler po turbo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 no tý jo čus Jiřine, ještě žiješ jo?? tebe jsem sna dviděl naposledy na Semíkovo svatbě od tý doby nic nezavoláš nenapíšeš sakra a jak je vidět nejsem sám koho to zaráží taky jsi se mohl ozvat,tel a disp. je stále stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 To boli... Bezmoc! :feve: srát na to ,jsou to jenom plechy....když nejde o život,jde o ho..o.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 srát na to ,jsou to jenom plechy....když nejde o život,jde o ho..o.... škoda ho supa ! .., ale jak rikas hlavne ,ze jsou vseci ok.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) taky jsi se mohl ozvat,tel a disp. je stále stejný No oni ti i někteří volali, ale když to nebereš a já nevím proč, tak co se kdo bude vnucovat. Jestli si na mně namíchlej, tak nevím proč, jestli za tu svatbu, pak jsem ti volal a omluvil se a pokud budeš dál hrát komedie o uraženejch, tak přijedu a ...... a prostě uvidíš co se bude dít. Starej si dost na to, aby si měl rozum, nezdá se ti? Editováno: 2. Březen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 auto je už hotovo,komplet,trvalo to dlouho,ale je hotovo.....dělal se i motor,od rozvodů přes intercooler po turbo.. hele je mi to jasný ... nejsem cukrář..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 No oni ti i někteří volali, ale když to nebereš a já nevím proč, tak co se kdo bude vnucovat. Jestli si na mně namíchlej, tak nevím proč, jestli za tu svatbu, pak jsem ti volal a omluvil se a pokud budeš dál hrát komedie o uraženejch, tak přijedu a ...... a prostě uvidíš co se bude dít.Starej si dost na to, aby si měl rozum, nezdá se ti? No jenom .... když už tu padly slovo svatba... já třeba oničem nevěděl .. a dozveděl jsem se to tak týden po .. a to jsem si myslel ,že třeba my dva jsme byly v kontaktu více... no tak třeba se uvidíme po roce na skoda home v chabrech .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 No jenom .... když už tu padly slovo svatba... já třeba oničem nevěděl .. a dozveděl jsem se to tak týden po .. a to jsem si myslel ,že třeba my dva jsme byly v kontaktu více... no tak třeba se uvidíme po roce na skoda home v chabrech .. já ani Peťa jsme o ničem nevěděli taky, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 já ani Peťa jsme o ničem nevěděli taky, neboj Jo jo jsem se to dozvěděl náhodou od viktora který pozvaný byl..... to víš V.I.P. hold asi nejme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 No oni ti i někteří volali, ale když to nebereš a já nevím proč, tak co se kdo bude vnucovat. Jestli si na mně namíchlej, tak nevím proč, jestli za tu svatbu, pak jsem ti volal a omluvil se a pokud budeš dál hrát komedie o uraženejch, tak přijedu a ...... a prostě uvidíš co se bude dít.Starej si dost na to, aby si měl rozum, nezdá se ti? hele twigy,kecy a kecy o tom,že bych nebral telefony,nesmysl..........pouze moc starostí,ale to je moje věc....uražený nejsem,nemám důvod,kapíšto sinore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jo jo jsem se to dozvěděl náhodou od viktora který pozvaný byl..... to víš V.I.P. hold asi nejme.... no svatbu Semiho,bych raději nerozebíral bylo pozváno dost lidí a byla slíbená kolona oct.klubu a řešilo se to tady a výsledek.......Hensel autem a Baurák pěšky puntík tečka....a na oslavu po obřadu přijel Miha a Fox......co dodat,že byl Semi smutnej,to snad pochopí každý...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 pár fotek kdo byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 a na mě zapoměl, že jsem tam dokonce pak i s prckem to je lotr ten JIrka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 no svatbu Semiho,bych raději nerozebíral bylo pozváno dost lidí a byla slíbená kolona oct.klubu a řešilo se to tady a výsledek.......Hensel autem a Baurák pěšky puntík tečka....a na oslavu po obřadu přijel Miha a Fox......co dodat,že byl Semi smutnej,to snad pochopí každý...... Jirko, věřím, že byl Semi smutnej, ale co jsem se bavil s klukama tak o tom nevěděl skoro nikdo. Myslím, že kdyby se vědělo tak by pár aut bylo . Ale to nemá cenu řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 já tam byl jako kameraman takže proto jsem o tom věděl...jako Jirka má pravdu, že se o tom mluvilo na foru v hospodě, ale holt někde zamrzla komunikace proto bylo tak málo lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 já tam byl jako kameraman takže proto jsem o tom věděl...jako Jirka má pravdu, že se o tom mluvilo na foru v hospodě, ale holt někde zamrzla komunikace proto bylo tak málo lidí nj, hospoda se kolikrát nestíhá. Tel. jsou jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ahoj sejdo.co bylo bylo bylo.věř mi,že jsou to jen věci nad kterými se jednou zasměješ.mollynka stojí půl roku v garáži a já lítám z jedné operace do druhé.pokud nejde o život a zdraví jde o hovno.pozdravuj rodinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 hele twigy,kecy a kecy o tom,že bych nebral telefony,nesmysl..........pouze moc starostí,ale to je moje věc....uražený nejsem,nemám důvod,kapíšto sinore Pak je to OK a doufám že se někde brzo zjevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ahoj sejdo.co bylo bylo bylo.věř mi,že jsou to jen věci nad kterými se jednou zasměješ.mollynka stojí půl roku v garáži a já lítám z jedné operace do druhé.pokud nejde o život a zdraví jde o hovno.pozdravuj rodinku. Ahoj Péto,slyšel jsem,pokud ti mohu pomoci volej kdyko-li,držím moooooc palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Pak je to OK a doufám že se někde brzo zjevíš neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 já tam byl jako kameraman takže proto jsem o tom věděl...jako Jirka má pravdu, že se o tom mluvilo na foru v hospodě, ale holt někde zamrzla komunikace proto bylo tak málo lidí ahojte všichni přesně jak píše Henslík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.