Přejít na obsah

Udělal jsem si radost

Sejis

Doporučené příspěvky

jenom pro ilustraci,vyletěly všechny pytle,prolomená střecha,náprava vytržená atd,když jsem byl v servisu byly tam jenom zad.dveře a kufr,jinak nic!!!! Na jarově to bylo ohodnoceno jako totálka !?!?!?!?

O.K tak to jo... a pytle... myslíš jako přední ?.... tak já to od tebe koupím .... jako totálku ..... ;) motor a chladiče budou jiste v pořádku ... a mimochodem auto jarov jsou pěkní čuráci ... a to doslova ... :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O.K tak to jo... a pytle... myslíš jako přední ?.... tak já to od tebe koupím .... jako totálku ..... ;) motor a chladiče budou jiste v pořádku ... a mimochodem auto jarov jsou pěkní čuráci ... a to doslova ... :aggressive:

auto je už hotovo,komplet,trvalo to dlouho,ale je hotovo.....dělal se i motor,od rozvodů přes intercooler po turbo..

Odkaz ke komentáři

taky jsi se mohl ozvat,tel a disp. je stále stejný ;):)

No oni ti i někteří volali, ale když to nebereš a já nevím proč, tak co se kdo bude vnucovat. Jestli si na mně namíchlej, tak nevím proč, jestli za tu svatbu, pak jsem ti volal a omluvil se a pokud budeš dál hrát komedie o uraženejch, tak přijedu a ...... a prostě uvidíš co se bude dít.

Starej si dost na to, aby si měl rozum, nezdá se ti?

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

No oni ti i někteří volali, ale když to nebereš a já nevím proč, tak co se kdo bude vnucovat. Jestli si na mně namíchlej, tak nevím proč, jestli za tu svatbu, pak jsem ti volal a omluvil se a pokud budeš dál hrát komedie o uraženejch, tak přijedu a ...... a prostě uvidíš co se bude dít.

No jenom .... když už tu padly slovo svatba... já třeba oničem nevěděl .. a dozveděl jsem se to tak týden po .. a to jsem si myslel ,že třeba my dva jsme byly v kontaktu více... no tak třeba se uvidíme po roce na skoda home v chabrech .. ;)

Odkaz ke komentáři

No jenom .... když už tu padly slovo svatba... já třeba oničem nevěděl .. a dozveděl jsem se to tak týden po .. a to jsem si myslel ,že třeba my dva jsme byly v kontaktu více... no tak třeba se uvidíme po roce na skoda home v chabrech .. ;)

já ani Peťa jsme o ničem nevěděli taky, neboj

Odkaz ke komentáři

hele twigy,kecy a kecy o tom,že bych nebral telefony,nesmysl..........pouze moc starostí,ale to je moje věc....uražený nejsem,nemám důvod,kapíšto sinore :)

Odkaz ke komentáři

Jo jo jsem se to dozvěděl náhodou od viktora který pozvaný byl..... to víš V.I.P. hold asi nejme.... :p

no svatbu Semiho,bych raději nerozebíral ;) bylo pozváno dost lidí a byla slíbená kolona oct.klubu a řešilo se to tady a výsledek.......Hensel autem a Baurák pěšky puntík tečka....a na oslavu po obřadu přijel Miha a Fox......co dodat,že byl Semi smutnej,to snad pochopí každý......

Odkaz ke komentáři

no svatbu Semiho,bych raději nerozebíral ;) bylo pozváno dost lidí a byla slíbená kolona oct.klubu a řešilo se to tady a výsledek.......Hensel autem a Baurák pěšky puntík tečka....a na oslavu po obřadu přijel Miha a Fox......co dodat,že byl Semi smutnej,to snad pochopí každý......

Jirko, věřím, že byl Semi smutnej, ale co jsem se bavil s klukama tak o tom nevěděl skoro nikdo. Myslím, že kdyby se vědělo tak by pár aut bylo ;) . Ale to nemá cenu řešit

Odkaz ke komentáři

Ahoj sejdo.co bylo bylo bylo.věř mi,že jsou to jen věci nad kterými se jednou zasměješ.mollynka stojí půl roku v garáži a já lítám z jedné operace do druhé.pokud nejde o život a zdraví jde o hovno.pozdravuj rodinku.

Ahoj Péto,slyšel jsem,pokud ti mohu pomoci volej kdyko-li,držím moooooc palce :palec2::)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...