Hensel Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 a hele malej Jířa ten mi psal k vánocům ten má omluvenku Citovat
garny Vloženo 6. Březen 2008 Vloženo 6. Březen 2008 já tam byl jako kameraman takže proto jsem o tom věděl...jako Jirka má pravdu, že se o tom mluvilo na foru v hospodě, ale holt někde zamrzla komunikace proto bylo tak málo lidí No asi nemá cenu řešit.. jak psal jirka.... ale ... co jsem slyšel tak v hospodě se hlavně řešilo proč a kdo tam nebyl ... No a když někdo chce ..tak pošle oznámení nebo zavolá atd..... já se na internet dostanu taky někdy jednou do týdne.... takže Citovat
Sejis Vloženo 7. Březen 2008 Autor Vloženo 7. Březen 2008 No asi nemá cenu řešit.. jak psal jirka.... ale ... co jsem slyšel tak v hospodě se hlavně řešilo proč a kdo tam nebyl ... No a když někdo chce ..tak pošle oznámení nebo zavolá atd..... já se na internet dostanu taky někdy jednou do týdne.... takže s křížkem po .... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.