johan Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 no hlavně se vyvaruj jízdy po Bulharsku v noci. Hlavne u Sofie bývaj pravidelně policejní hlídky na všech výjezdech a policajti maj tak 2 promile a neni s nimi řeč o výši pokuty za cokoliv. Jinak ve dne skoro žádný rozdíl mezi CZ a BG. Jinak Sofie je takový mraveniště, ale není to nic strašnýho. Naposledy jsem tam jel asi před čtyřmi měcíci, takže se asi nic nezměnili. Štastnou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 no hlavně se vyvaruj jízdy po Bulharsku v noci. Hlavne u Sofie bývaj pravidelně policejní hlídky na všech výjezdech a policajti maj tak 2 promile a neni s nimi řeč o výši pokuty za cokoliv. Jinak ve dne skoro žádný rozdíl mezi CZ a BG. Jinak Sofie je takový mraveniště, ale není to nic strašnýho. Naposledy jsem tam jel asi před čtyřmi měcíci, takže se asi nic nezměnili. Štastnou cestu A jak je to tam s naftou, není problém? Nerad bych do comonrailu dal něco špatného a odrovnal ho. A měna je tam stále leva? Nebo €? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 na východě jsem tankoval jen na TR - GR hranicích a tam to bylo vždy ok, ale v BG jsem netankoval. Podle mě nebude s naftou problém, ale raději u větších benzínek. Měna je stále Leva ale všude se dá platit Eurem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.