Červenec 21, 200718 r no hlavně se vyvaruj jízdy po Bulharsku v noci. Hlavne u Sofie bývaj pravidelně policejní hlídky na všech výjezdech a policajti maj tak 2 promile a neni s nimi řeč o výši pokuty za cokoliv. Jinak ve dne skoro žádný rozdíl mezi CZ a BG. Jinak Sofie je takový mraveniště, ale není to nic strašnýho. Naposledy jsem tam jel asi před čtyřmi měcíci, takže se asi nic nezměnili. Štastnou cestu
Červenec 21, 200718 r Autor no hlavně se vyvaruj jízdy po Bulharsku v noci. Hlavne u Sofie bývaj pravidelně policejní hlídky na všech výjezdech a policajti maj tak 2 promile a neni s nimi řeč o výši pokuty za cokoliv. Jinak ve dne skoro žádný rozdíl mezi CZ a BG. Jinak Sofie je takový mraveniště, ale není to nic strašnýho. Naposledy jsem tam jel asi před čtyřmi měcíci, takže se asi nic nezměnili. Štastnou cestu A jak je to tam s naftou, není problém? Nerad bych do comonrailu dal něco špatného a odrovnal ho. A měna je tam stále leva? Nebo €?
Červenec 21, 200718 r na východě jsem tankoval jen na TR - GR hranicích a tam to bylo vždy ok, ale v BG jsem netankoval. Podle mě nebude s naftou problém, ale raději u větších benzínek. Měna je stále Leva ale všude se dá platit Eurem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.