Přejít na obsah

Kdy byste ji chteli radsi?  

59 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo
to bys kryso mazna prave mel :D

Dyz ja nejsem svine kol119 No uvidime, budu po dovce, puvodne sem toho letos chtel mnohem vic, ted sem byl akorat tradicne v Mimoni

Vloženo
no to bylo proto ze na chodbe bylo porad rozsviceno, kdyz si spal na zemi :D

a ten dobrak co jsem u nej mel spat se radsi zamknul lol

Buh vi co si mu slibil, ze mu v noci udelas, tak se radsi zamknul ;)

Vloženo

no ja jsem zustal jen u slibu ale co jsi tam delal by s tou slecnou na recepci to neni publikovatelny lol

Vloženo

no ja jsem zustal jen u slibu ale co jsi tam delal by s tou slecnou na recepci to neni publikovatelny lol

Ukazoval ji forum prece ;)

Vloženo
ja myslim ze dana presvedcime...a jednou by mimo domov spat mohl...prijdeme k nemu zazvonime a rekneme

"dobry den pani davonova, muze dan dneska s nama ven?", "budeme spat u nas, rodice nam to dovolili, muzete jim klidne zavolat" lol

dane obvykle sme tam za dve hodky necely..to nejak zmaknes ;)

Ale o svoleni to neni, to ja se neptam, nzbrz oznamuji... Jde o to, ze kdyz si cuchnu, dost mi chutna a mam problemy s tim si jit vubec lehnout a dopoledne ridit domu? Jedine ze by jsi me vzal do karky, prispivam na benzin :D V tom pripade jedu, pokud me nekdo vezme... Na 99proc. muzu rici JEDU

ty vole te muze vzit kdokoliv ne ;)

No ja nevim, kdyz jezdi jen svine, jesli by me nekdo vzal... Pokud se povezu, pojedu rad :D Vse je jednou poprve :)

Vloženo
kdyz se povezes pojedes rad

ale sam nerad...kurva v tom je zakopany nejaky smysl, na ktery sem neprisel :)

Co to meles predsedo? Je to naprosto pochopitelne, ne? Proste neridim!!! Papiry potrebuji... Ale to asi vice nas, jen je ti to v danou chvili jedno... :feve:

Vloženo

no tak ja zase kdybych cejtil ze je to na picu tak preci nebudu ridit ale hezky se vylezim v trave na Talaku, prece nejsme deti...vsichni v noci pijou a kolem obeda jedou domu...niomu se nikdy nic nestalo...protoze pijeme s mirou

Vloženo
no tak ja zase kdybych cejtil ze je to na picu tak preci nebudu ridit ale hezky se vylezim v trave na Talaku, prece nejsme deti...vsichni v noci pijou a kolem obeda jedou domu...niomu se nikdy nic nestalo...protoze pijeme s mirou

..a s recepcni vid..? :smich: :smich:

Hele a v prosinci si taky lehnes na Talaku do travy? lol lol

Vloženo

..a s recepcni vid..? :smich: :smich:

Hele a v prosinci si taky lehnes na Talaku do travy? lol lol

Jo v listopadu lezet v trave, chapu ze rychle vystrizlivis, aler nevim co ledviny... Ja miru neznam!

Vloženo
tak miru poznas :D

volove, ja si lehnu do travy klidne i v prosinci :) ale hlavne ne tu recepcni, to neni nic pro me...

Tak to neni, no, protoze jsem slysel z koutu sveta, ze nekdo jiny na tuto divku ceka :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...