Pavlík1 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Mám takový problém. Na felicii 1.3 1998 ujeto 110 000 km, mi z ničeho nic jde špatně řadit dvojka - vypadá to, že nedořadí a nedrží tam. Hlavě když se řadi z jedničky na dvojku při nižší rychlosti. Bud nedořadí, někdy vyskočí. Když rozjedu pořádně jedničku, dvojka tam většinou pěkně jde, to samé když ve větší rychlosti podřadím na dvojku. Ostatní rychlosti mi jdou zcela bez problému. Spojka zabírá dobře. Tato závada se projevila ještě jednou před tím než to dělá ted stale. A to při prujezdu zatáčkou a přeřazení na dvojku. Vadu synchronu bych asi vyloučil, když jde podřazovat při větších rychlostech. Olej v převodovce mám polosintetiku asi 1000 Km - před tím olej neznámý. Razeni ma standartní vůli, možná trochu větší. Chlapi poradte, má někdo podobnou zkušenost ? Pavlík1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.