baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 jirko neurazej se neboj ja takovej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ja vim...ale znas me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ja vim...ale znas me prave ze jo...a od prvniho dne co te znam toho lituji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 kurva jirko to je ale hodne dlouho, to uz litujes dobrejch pet sest let osudovy cerny most ti zkazil zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 kurva jirko to je ale hodne dlouho, to uz litujes dobrejch pet sest let osudovy cerny most ti zkazil zivot od ty doby na cernak radsi nejezdim a je pravda ze od te doby mam pravidelne bolesti hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 kurva jirko to je ale hodne dlouho, to uz litujes dobrejch pet sest let osudovy cerny most ti zkazil zivot od ty doby na cernak radsi nejezdim a je pravda ze od te doby mam pravidelne bolesti hlavy ja vod ty doby trpim nespavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ja vod ty doby trpim nespavosti tak to jsi na tom mnohem lepe nez ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 to ja byl vzdycky jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 držci, pojeďte do Doks, stejně v Plasech zase pohárek nevyhrajete a pak budete bulet, že ste minuly anglický auta a neuražte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 na doksy serem tam sme letos uz byli, plasy sou lepsi kazdopadne vecer v patek dame s anglanama a sobota plasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 na doksy serem tam sme letos uz byli, plasy sou lepsi kazdopadne vecer v patek dame s anglanama a sobota plasy Co je na Plasech lepší? Je zajímaj škodifky, to tam asi neni, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 jak jsem řekl tak se stane.pokud bude tolik lidí jak minule jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 jak jsem řekl tak se stane.pokud bude tolik lidí jak minule jsem doma tak s timhle pristupem nas tam bude skutecne hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) jestli se na to vykašlou všichni jak posledně tak ano.posledně jsem jel z prahy jen já a semi Editováno: 27. Srpen 2007, autor: BLACK MOLLY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 jestli se na to vykašlou všichni jak posledně tak ano.posledně jsem jel z prahy jen já a semi proto se snazim to dat dohromady skoro mesic dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 no nechci vám to tu podrejvat , ale zdá se, že ta účast nějak pokulhává...ty Doksy by určitě vyšly líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 no nechci vám to tu podrejvat , ale zdá se, že ta účast nějak pokulhává...ty Doksy by určitě vyšly líp tam je to porad stejny a porad stejny auta...navic v Plasech si myslim budou hodne pekny auta...tak ze urcite Plasy!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ty nam tady pekne lobujes Jirku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Plasy jsou jen v sobotu pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Plasy jsou jen v sobotu pane To sem chtel taky vedet..Pac sem to hledal (sice ne nejak horlive,ale prece) a nikde jsem o tom nic nenasel... Tak to nevim nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Plasy jsou jen v sobotu pane To sem chtel taky vedet..Pac sem to hledal (sice ne nejak horlive,ale prece) a nikde jsem o tom nic nenasel... Tak to nevim nevim... no tak Martas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Plasy jsou jen v sobotu pane To sem chtel taky vedet..Pac sem to hledal (sice ne nejak horlive,ale prece) a nikde jsem o tom nic nenasel... Tak to nevim nevim... no tak Martas!!! No co co co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.