Srpen 27, 200718 r kurva jirko to je ale hodne dlouho, to uz litujes dobrejch pet sest let osudovy cerny most ti zkazil zivot
Srpen 27, 200718 r Autor kurva jirko to je ale hodne dlouho, to uz litujes dobrejch pet sest let osudovy cerny most ti zkazil zivot od ty doby na cernak radsi nejezdim a je pravda ze od te doby mam pravidelne bolesti hlavy
Srpen 27, 200718 r kurva jirko to je ale hodne dlouho, to uz litujes dobrejch pet sest let osudovy cerny most ti zkazil zivot od ty doby na cernak radsi nejezdim a je pravda ze od te doby mam pravidelne bolesti hlavy ja vod ty doby trpim nespavosti
Srpen 27, 200718 r držci, pojeďte do Doks, stejně v Plasech zase pohárek nevyhrajete a pak budete bulet, že ste minuly anglický auta a neuražte se
Srpen 27, 200718 r na doksy serem tam sme letos uz byli, plasy sou lepsi kazdopadne vecer v patek dame s anglanama a sobota plasy
Srpen 27, 200718 r na doksy serem tam sme letos uz byli, plasy sou lepsi kazdopadne vecer v patek dame s anglanama a sobota plasy Co je na Plasech lepší? Je zajímaj škodifky, to tam asi neni, ne?
Srpen 27, 200718 r Autor jak jsem řekl tak se stane.pokud bude tolik lidí jak minule jsem doma tak s timhle pristupem nas tam bude skutecne hodne
Srpen 27, 200718 r jestli se na to vykašlou všichni jak posledně tak ano.posledně jsem jel z prahy jen já a semi Upraveno Srpen 27, 200718 r od BLACK MOLLY
Srpen 28, 200718 r Autor jestli se na to vykašlou všichni jak posledně tak ano.posledně jsem jel z prahy jen já a semi proto se snazim to dat dohromady skoro mesic dopredu
Srpen 30, 200718 r no nechci vám to tu podrejvat , ale zdá se, že ta účast nějak pokulhává...ty Doksy by určitě vyšly líp
Srpen 30, 200718 r Autor no nechci vám to tu podrejvat , ale zdá se, že ta účast nějak pokulhává...ty Doksy by určitě vyšly líp tam je to porad stejny a porad stejny auta...navic v Plasech si myslim budou hodne pekny auta...tak ze urcite Plasy!!!!
Srpen 31, 200718 r Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny!
Srpen 31, 200718 r Autor Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne
Srpen 31, 200718 r Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..?
Srpen 31, 200718 r Autor Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Plasy jsou jen v sobotu pane
Srpen 31, 200718 r Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Plasy jsou jen v sobotu pane To sem chtel taky vedet..Pac sem to hledal (sice ne nejak horlive,ale prece) a nikde jsem o tom nic nenasel... Tak to nevim nevim...
Srpen 31, 200718 r Autor Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Plasy jsou jen v sobotu pane To sem chtel taky vedet..Pac sem to hledal (sice ne nejak horlive,ale prece) a nikde jsem o tom nic nenasel... Tak to nevim nevim... no tak Martas!!!
Srpen 31, 200718 r Kdyby mu to lobovani alespon k necemu bylo... Kde jsou ty casy, jak to slapalo, kdyz jsem vas poprve videl? srpen 2005?.... Jezdilo se na noc, parilo se a dnes? Mrtvo, mrtvy brouci, kdyz nekdo jede, jede za hodku domu... Divny! jj je to horsi a horsi ale tak snad to nejak zvedneme ne NO a vyrazel by nekdo z Prahy uz v patek?Hm..? Plasy jsou jen v sobotu pane To sem chtel taky vedet..Pac sem to hledal (sice ne nejak horlive,ale prece) a nikde jsem o tom nic nenasel... Tak to nevim nevim... no tak Martas!!! No co co co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.