BudaShadow Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Já se rozmejšlim jestli to po noční zvládnu, ale rád bych jel. Nerad bych to někde zapích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Já na 100% nejedu bo máme soustředění!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Sem asi už tady za za rozvraceče , ale dneska jsem viděl jen jedno jediný autí od kluků Anglánů a radím vám, nepropásněte to, Plasy budou i za rok, zato Angláni asi tuhle akci dělat 3x po sobě (2006/2007/...) nebudou... Ještě jednou srry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Vsak se neomlouvej, mas samozrejme recht !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyco Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Já se taky dostavím do Plas. byl jsem se tam vloni podívat a bylo to super. Letos přijedu i s autíčkem. Akorát nevím v kolik si dáme sraz v Plasích. Mám to tak hodinku jízdy, abych tam nakonec nebyl sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) Tak bude nějakej ten hromadnej odjezd nebo neni kdo by odjel? Editováno: 14. Září 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Já se taky dostavím do Plas. byl jsem se tam vloni podívat a bylo to super. Letos přijedu i s autíčkem.Akorát nevím v kolik si dáme sraz v Plasích. Mám to tak hodinku jízdy, abych tam nakonec nebyl sám. Sám tam nebudeš,jedu taky a pár lidí od Prahy a okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyco Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak kolem půl desáté před vjezdem na na plac. Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak kolem půl desáté před vjezdem na na plac.Zdar V 8.00 vyrážím a asi tak nějak bych tam měl být taky.Ještě jsem tam nebyl,tak na mě můžeš počkat u vjezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Sice pozdě, ale přece se omlouvám, nebudu, jsem zítra na svatbě. Nevím co to kámoše napadlo, ale ukecal mne na svědka. Užijte si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Fotky nejsou? Nikdo nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Chlapi, fakt sorry, ale komu se tam chce trepat treba z Brna jako mne? 90% srazu je par kilaku od Prahy a Vyskov to zachranit nemuze. Dobre to dela OC s neutralni pudou. Copak by se nedalo neco vyspekulit treba nekde u Jihlavy?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Těšim se co sem napíše Mustafa a Jakub Škodík ...skoro ste ten pohár měli, fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Těšim se co sem napíše Mustafa a Jakub Škodík ...skoro ste ten pohár měli, fakt Jo OC mělo fakt silné zastoupení... Fabia club na tom byl asi stejně Já, Mustafa (s Jakubem), Thomas, a ještě jeden kousek, ale nevím jméno mám dojem, že Miloš nej klub měli Seati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Fotky nejsou? Nikdo nebyl? Byl :Plasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Těšim se co sem napíše Mustafa a Jakub Škodík ...skoro ste ten pohár měli, fakt Jo OC mělo fakt silné zastoupení... Fabia club na tom byl asi stejně Já, Mustafa (s Jakubem), Thomas, a ještě jeden kousek, ale nevím jméno mám dojem, že Miloš nej klub měli Seati Fabule byly aspoň v pátek, kdy OC zachraňoval snad JasteR, MichalF a Octavius, Jirka3 a Petr81 s Miloussem Seat nás tu nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Tak jak to dopadlo, já jsem jezdil ze svým druhým broučkem( a to v přímým přenosu ) v Mošnově na dnech NATO. Máme ten pohár, bo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tak jak to dopadlo, já jsem jezdil ze svým druhým broučkem( a to v přímým přenosu ) v Mošnově na dnech NATO. Máme ten pohár, bo ne. A mizernou ucasti leda tak na zmrzlinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyco Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Fotky z Plas dodám během týdne. Účast tedy veliká, až mě to překvapilo. Seatáci nás převálcovali, i renoltů tam bylo víc. V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 jsem rád,že těch pár jedinců pozdravilo .....asi jsem k přehlédnutí jak je vidno s foto o pár řádek výše..... jinak raději bez komentáře..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Koukám že to pěkně umřelo sice jsem nebyl ale jak tak koukám moc do počtu bych nepřibyl.........:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 ja se omlouval, bohuzel ted resim vaznejsi veci, mrzi me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 jsem rád,že těch pár jedinců pozdravilo .....asi jsem k přehlédnutí jak je vidno s foto o pár řádek výše.....jinak raději bez komentáře..... Kdo by tě zdravil dědku? Jseš už starej, tak co se divíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 jsem rád,že těch pár jedinců pozdravilo .....asi jsem k přehlédnutí jak je vidno s foto o pár řádek výše.....jinak raději bez komentáře..... Kdo by tě zdravil dědku? Jseš už starej, tak co se divíš? máš recht,na co se budeme zdravit,to je přežitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.