Září 12, 200717 r Já se rozmejšlim jestli to po noční zvládnu, ale rád bych jel. Nerad bych to někde zapích.
Září 13, 200717 r Sem asi už tady za za rozvraceče , ale dneska jsem viděl jen jedno jediný autí od kluků Anglánů a radím vám, nepropásněte to, Plasy budou i za rok, zato Angláni asi tuhle akci dělat 3x po sobě (2006/2007/...) nebudou... Ještě jednou srry za OT
Září 14, 200717 r Já se taky dostavím do Plas. byl jsem se tam vloni podívat a bylo to super. Letos přijedu i s autíčkem. Akorát nevím v kolik si dáme sraz v Plasích. Mám to tak hodinku jízdy, abych tam nakonec nebyl sám.
Září 14, 200717 r Tak bude nějakej ten hromadnej odjezd nebo neni kdo by odjel? Upraveno Září 14, 200717 r od Fugenbunt
Září 14, 200717 r Já se taky dostavím do Plas. byl jsem se tam vloni podívat a bylo to super. Letos přijedu i s autíčkem.Akorát nevím v kolik si dáme sraz v Plasích. Mám to tak hodinku jízdy, abych tam nakonec nebyl sám. Sám tam nebudeš,jedu taky a pár lidí od Prahy a okolí.
Září 14, 200717 r Tak kolem půl desáté před vjezdem na na plac.Zdar V 8.00 vyrážím a asi tak nějak bych tam měl být taky.Ještě jsem tam nebyl,tak na mě můžeš počkat u vjezdu.
Září 14, 200717 r Sice pozdě, ale přece se omlouvám, nebudu, jsem zítra na svatbě. Nevím co to kámoše napadlo, ale ukecal mne na svědka. Užijte si to
Září 16, 200717 r Chlapi, fakt sorry, ale komu se tam chce trepat treba z Brna jako mne? 90% srazu je par kilaku od Prahy a Vyskov to zachranit nemuze. Dobre to dela OC s neutralni pudou. Copak by se nedalo neco vyspekulit treba nekde u Jihlavy?!
Září 16, 200717 r Těšim se co sem napíše Mustafa a Jakub Škodík ...skoro ste ten pohár měli, fakt Jo OC mělo fakt silné zastoupení... Fabia club na tom byl asi stejně Já, Mustafa (s Jakubem), Thomas, a ještě jeden kousek, ale nevím jméno mám dojem, že Miloš nej klub měli Seati
Září 16, 200717 r Těšim se co sem napíše Mustafa a Jakub Škodík ...skoro ste ten pohár měli, fakt Jo OC mělo fakt silné zastoupení... Fabia club na tom byl asi stejně Já, Mustafa (s Jakubem), Thomas, a ještě jeden kousek, ale nevím jméno mám dojem, že Miloš nej klub měli Seati Fabule byly aspoň v pátek, kdy OC zachraňoval snad JasteR, MichalF a Octavius, Jirka3 a Petr81 s Miloussem Seat nás tu nezajímá
Září 16, 200717 r Tak jak to dopadlo, já jsem jezdil ze svým druhým broučkem( a to v přímým přenosu ) v Mošnově na dnech NATO. Máme ten pohár, bo ne.
Září 17, 200717 r Tak jak to dopadlo, já jsem jezdil ze svým druhým broučkem( a to v přímým přenosu ) v Mošnově na dnech NATO. Máme ten pohár, bo ne. A mizernou ucasti leda tak na zmrzlinu...
Září 17, 200717 r Fotky z Plas dodám během týdne. Účast tedy veliká, až mě to překvapilo. Seatáci nás převálcovali, i renoltů tam bylo víc. V.
Září 17, 200717 r jsem rád,že těch pár jedinců pozdravilo .....asi jsem k přehlédnutí jak je vidno s foto o pár řádek výše..... jinak raději bez komentáře.....
Září 17, 200717 r Koukám že to pěkně umřelo sice jsem nebyl ale jak tak koukám moc do počtu bych nepřibyl.........:-))))))
Září 18, 200717 r jsem rád,že těch pár jedinců pozdravilo .....asi jsem k přehlédnutí jak je vidno s foto o pár řádek výše.....jinak raději bez komentáře..... Kdo by tě zdravil dědku? Jseš už starej, tak co se divíš?
Září 19, 200717 r jsem rád,že těch pár jedinců pozdravilo .....asi jsem k přehlédnutí jak je vidno s foto o pár řádek výše.....jinak raději bez komentáře..... Kdo by tě zdravil dědku? Jseš už starej, tak co se divíš? máš recht,na co se budeme zdravit,to je přežitek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.