Petr81 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 nedelejte voly a reknete kdo to je at ho napise do seznamu nebuď zvědavej veliteli, stejně ho neznáš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 zatim pokud to dopadne dobre tak vcetne zuzky a bratra je nas 28 cili 600/osoba Já jich teda napočítal víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 vidis to nejak sem te prehlidnul takze dvouluzkac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 vidis to nejak sem te prehlidnul takze dvouluzkac? Ano dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 kolik si jich napocital ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 kolik si jich napocital ? Pokud bereš někdo + ??? jako s někým tak 31 . Ale pokud je to nevím kdo u něj přespí tak pak míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) Viki u mě máš chybu jsme dva malýho nepočítej ten si poveze svojí postel . Editováno: 8. Listopad 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Oki upřesňuji Borg + Evča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Zdarec, prosim o pokojik pro me a nejakou slecnu, kterou do te doby ukecam ;-) tedy 2 mista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 jeduuu samozrejme taky tentokrate ale sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 opraven guestlist 6 volnych mist jeste jestli dobre pocitam zatim kolem 30 lidi tzn - 500 osoba (bez snidane) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 tak co lamy jeste nekdoooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 editovano - zatim to vypada na 30 kousku ale ja spatne pocitam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 editovano - zatim to vypada na 30 kousku ale ja spatne pocitam... Já mám zase 31 vzhledem k tomu, že Káča nejede sama a ještě jsi zapoměl na toho našeho známýho takže 32. A jmenuje se Tomáš ať jsi v obrazu A jinak se už těšíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 hihi no ja otazniky nepocital a 31 je jako 30 takze sem byl v pohode toho znamyho dame ke komu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 vitto, pro upřesnění jedu já, Jirka a malý Petřík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 vitto, pro upřesnění jedu já, Jirka a malý Petřík A co ta kamaradka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 vitto, pro upřesnění jedu já, Jirka a malý Petřík A co ta kamaradka ? A co Ty hlavne taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 hihi no ja otazniky nepocital a 31 je jako 30 takze sem byl v pohode toho znamyho dame ke komu? Máš pravdu náčelníku. Téměř stejný výsledek. To je jedno ke komu, když pojede Bauí sám tak z něj určitě bude mít radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 vitto, pro upřesnění jedu já, Jirka a malý Petřík A co ta kamaradka ? A co Ty hlavne taky? No dělá Zagorku, ale ať ani nezkouší, že nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 vitto, pro upřesnění jedu já, Jirka a malý Petřík A co ta kamaradka ? A co Ty hlavne taky? No dělá Zagorku, ale ať ani nezkouší, že nepojede Jo!Je ti to jasny jo,Michale?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 ja prijedu asi pozde , doufam ze mi vsechno nevypijete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 hihi no ja otazniky nepocital a 31 je jako 30 takze sem byl v pohode toho znamyho dame ke komu? Máš pravdu náčelníku. Téměř stejný výsledek. To je jedno ke komu, když pojede Bauí sám tak z něj určitě bude mít radost zatim to vypada ze pojedu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 ja prijedu asi pozde , doufam ze mi vsechno nevypijete Lepsi pozde,nez vubec.. Neboj nevypijem.. Copa Jiriku,nechce se ji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Lepsi pozde,nez vubec.. Neboj nevypijem.. Copa Jiriku,nechce se ji? nevim jestli se ji chce nebo ne...ale rikala ze nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.