Listopad 19, 200717 r vitto, pro upřesnění jedu já, Jirka a malý Petřík A co ta kamaradka ? janča jede do Plzne, takze bez kamaradky
Listopad 19, 200717 r Lepsi pozde,nez vubec.. Neboj nevypijem.. Copa Jiriku,nechce se ji? nevim jestli se ji chce nebo ne...ale rikala ze nemuze Jo taaaaak,ze nemuze... lol..tak to je skoda ne..
Listopad 19, 200717 r Jo taaaaak,ze nemuze... lol..tak to je skoda ne.. ja myslim ze ani ne...je to jeji boj
Listopad 19, 200717 r No koukam mista stale dost, takze ja menim rezervaci na jeden dvouluzkac. Budu mit doprovod Tak to Vitto prosim nejak uprav. Dik
Listopad 19, 200717 r Autor ale pan behounek v IBC vydelava miliony tak si taky bere doprovod...paradne takze mazu henselikovi dvouluzak a davam ho jirkovi jinak ze jedes ve trech kato bych potreboval vedet jako predem priste
Listopad 21, 200717 r ale pan behounek v IBC vydelava miliony tak si taky bere doprovod...paradne takze mazu henselikovi dvouluzak a davam ho jirkovi jinak ze jedes ve trech kato bych potreboval vedet jako predem priste no ve trech jedu, ale prcek ten se pocita jako ze za ctvrt cloveka Jirka nevedel jiste jestli pojede, proto sem poprve napsala ze jedu ja a prcek a mozna jirka, ale po posledni besidce mohlo byt zcela jasne ze me tam samotnou nenecha jet a prespavat s klukama na pokoji
Listopad 21, 200717 r ale pan behounek v IBC vydelava miliony tak si taky bere doprovod...paradne takze mazu henselikovi dvouluzak a davam ho jirkovi jinak ze jedes ve trech kato bych potreboval vedet jako predem priste no ve trech jedu, ale prcek ten se pocita jako ze za ctvrt cloveka Jirka nevedel jiste jestli pojede, proto sem poprve napsala ze jedu ja a prcek a mozna jirka, ale po posledni besidce mohlo byt zcela jasne ze me tam samotnou nenecha jet a prespavat s klukama na pokoji Proc ne ?
Listopad 21, 200717 r Autor taky nevim proc ne... ale tak jako prcek stejne nekde musi lezet ze ano...
Listopad 21, 200717 r taky nevim proc ne...ale tak jako prcek stejne nekde musi lezet ze ano... Teď Ti vůbec nerozím můj drahý kolego...
Listopad 21, 200717 r taky nevim proc ne...ale tak jako prcek stejne nekde musi lezet ze ano... prcek je malej, on se vleze i pod postel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.