Fusion Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zdravím vespolek! Mám takovej problém - mám rádio Stram na CD z OctyII a potřebuju ho z určitých důvodů zapojit mimo auto. Vzal sem malou 12V baterii (nabitá) a píchnul na + a - kontakty zezadu na rádiu. Jediný co ale funguje je, že je slyšt jak brnká CD, tak sem tam dal CDo, ono to spolklo a nechce vyflusnout. Nic se nerozsvítí nic. Když zmáčknu kulatý tlačítko nebo vysunutí CD tak je slyšet jak se to snaží něco udělat. Nevíte v čem by mohl být problém popř. jak to takhle provizorně zapojit? Dík předem za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Eště mě napadá, že to SAFE by se mělo na něco napojit ale nevím na co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Aha tak přemostit Safe a + a fičí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoD Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Aha tak přemostit Safe a + a fičí to A fičíííí? To by moh mít brzy někdo můj STREAM ve svým fáru. Tak jednoduchý to snad není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Aha tak přemostit Safe a + a fičí to A fičíííí? To by moh mít brzy někdo můj STREAM ve svým fáru. Tak jednoduchý to snad není. Jojo, samozřejmě je pak potřeba mít kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.