Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

chlapci slovaci nieco na prijemny vecer bratia cesi si musia este chvilu pockat :p

OZNAM MF SR

Radi by sme Vás informovali, že vzhľadom na vstup SR do EÚ a k očakávanému prechodu na jednotnú európsku menu EURO sa od 1.1.2009 poloha pri súloži, ktorá je všeobecne známa ako 69, mení po kurzovom prepočte na 2,059.

S pozdravom, MF SR

Amigo - mě z tebe asi jebne. :p:p

Robko - tak to dovez a já ti z toho udělám 1,9 TDi v combi provedení lol:p

• Autor
chlapci slovaci nieco na prijemny vecer bratia cesi si musia este chvilu pockat :p

OZNAM MF SR

Radi by sme Vás informovali, že vzhľadom na vstup SR do EÚ a k očakávanému prechodu na jednotnú európsku menu EURO sa od 1.1.2009 poloha pri súloži, ktorá je všeobecne známa ako 69, mení po kurzovom prepočte na 2,059.

S pozdravom, MF SR

ty erotoman, zacinam tusit preco mas 33% varovani.

ty zvize !!!!

lol

mimochodom, podla kalkulacky na euromena.sk je to 2.190.....

Upraveno od colins

ty erotoman, zacinam tusit preco mas 33% varovani.

ty zvize !!!!

lol

mimochodom, podla kalkulacky na euromena.sk je to 2.190.....

Kdo mu to udělal? :aggressive::aggressive::aggressive:

To 2,190 je výdrž v sekundách nebo minutách :p:p:p:p:p

cena nafty stupa, zacina tiect do topanok, ale ten diesel milujeme a nikdy neopustime ! :prc:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=45908

Dnes jsem tankoval V-Power Diesel a 1 l stál 34,80. A vedle stojan s LPG(taky Shell) za 15,60. Beneli 95 za 31,80. Tak už jsme zase pod půlkou. :palec2::palec2:

abych to vysvetlil som dostal 33% varovanie lebo som niekomu na inzerat ze kupi labradora do dva tisic napisal aby si kupil radsej kura ze to ma na nedelu lacnejsie! :p

no nech sa paci nevieme co je sranda na svete ale nevadi dostal som zakaz vjazdu na forum na 24 hodin a musel som ist na ine stranky. ale uz je potom :palec2:

chlapci s usmevem jde vsechno lip ! :palec2:

abych to vysvetlil som dostal 33% varovanie lebo som niekomu na inzerat ze kupi labradora do dva tisic napisal aby si kupil radsej kura ze to ma na nedelu lacnejsie! :p
Ty jsi normální blázen :p:p:p:p:p:doh:doh:doh:smich::smich::smich::smich::smich:

no a ktomu sa mi este aj auto kazi kua !! ta voda sa furt jebe a uz som dal aj druhy termostat a problem stale trva dal som to do vlakna chladiaca sustava mozno ktosi poradi !

• Autor

neprdlo tesnenie pod hlavou ???

nezda sa to tak ,olej na tycke aj vicko su uplne ciste aj voda v nadrzke je ok teda ked ju nevyvari.

a keby bolo tesnenie tak to robi stale ale ja normalne jazdim a dnes hore kremnickymi banami mi islo do cerveneho a v bojniciach som mal malo vody tak som musel doliat asi 7 dcl. lebo pistalo.

• Autor

niekedy sa to tazko zistuje, lebo voda sa na bloku motora v tom teple vypari.

ale zostanu cervene flaky po G12.

skontroluj okolo tesnenia vodnej pumpy,

okolo cidla spinaca ventilatora (to ti obrble spodnu trubku z chladica a potom dotahujes

marne tu jej sponu ale ono o tecie zhora z toho snimaca),

viecko expanznej nadrzky rado blbne,

mne slzil privod vody do regulatora tlaku....

good luck !

niekedy sa to tazko zistuje, lebo voda sa na bloku motora v tom teple vypari.

ale zostanu cervene flaky po G12.

skontroluj okolo tesnenia vodnej pumpy,

okolo cidla spinaca ventilatora (to ti obrble spodnu trubku z chladica a potom dotahujes

marne tu jej sponu ale ono o tecie zhora z toho snimaca),

viecko expanznej nadrzky rado blbne,

mne slzil privod vody do regulatora tlaku....

good luck !

ja by som typol tu vodnu pumpu, to moze blbnut tymto sposobom

el presidento vdaka za celkom dobre tipy v piatok mam volno a hlasia slnko tak pod to asi lahnem dufam ze to do vtedy vydrzi.

:palec2:

ale ta strata vody je aktualna len ked auto odstavim horuce a spinac ventilatora vypne chladenie aj ked podla mojho nazoru nemoze byt motor vychladeny alebo je vychladeny len po termostat a od termostatu dalej je horuci alebo dostane zabrat za jazdy a vtedy pretecie voda cez prepad na nadrzke kadial steka pred prave koleso.

ked auto stoji a je nastartovane pracuje vsetko ako ma

robko dufam ze sa mylis vodna pumpa je to najhorsie riesenie dostat sa k nej neni sranda. ale tak to vychadza aj mne bojim sa ze ulomena somarinka z termostatu vletela do hadic a niekde to pripchava alebo sa dostala az k pumpe kde zlomila vrtulku a teraz sa toci ale vodu nezenie.

sak je ten svet krasny aj napriek takymto problemom. co by za taketo problemy dali ludia v etiopii.,čine, barme ,kube. :palec2:

robko dufam ze sa mylis vodna pumpa je to najhorsie riesenie dostat sa k nej neni sranda. ale tak to vychadza aj mne bojim sa ze ulomena somarinka z termostatu vletela do hadic a niekde to pripchava alebo sa dostala az k pumpe kde zlomila vrtulku a teraz sa toci ale vodu nezenie.

sak je ten svet krasny aj napriek takymto problemom. co by za taketo problemy dali ludia v etiopii.,čine, barme ,kube. :palec2:

zrovna to nemusi byt vodna pumpa, keby ti pretekala zo spodu uvidis ruzove okolo tesnenia a napadlo ma ze stratit 7 deci vody cez pumpu tak to by si ju tam nemohol mat aby sa tolko stratilo, inak ked sa odlomi s termostatu nemalo by to vadit, aspom tak som bol pouceny ked som ho menil ja, cidlo teploty mas v poriadku? lebo to tam drzi len trapna zavlacka a mne to nechcelo sedet uz bola povyhynana, som ju musel otocit opacne

jo cidlo som daval nove asi pred 2 tyzdnami a teplotu ukazuje ok cely den sa drzi na strede pola. akurat raz isla do cerveneho ale to mala dovod. a som si skoro isty ze ta voda ide prec z obehu len cez prepad na nadrzke. ale neviem preco je tam taky pretlak mne to pripada ako keby bol v chladici ok. a v okoli motora prehriate. ze by odisiel aj ten novy termostat. ale tam sa vlastne meni len vičko kde je otvaraci mechanizmus.

jo cidlo som daval nove asi pred 2 tyzdnami a teplotu ukazuje ok cely den sa drzi na strede pola. akurat raz isla do cerveneho ale to mala dovod. a som si skoro isty ze ta voda ide prec z obehu len cez prepad na nadrzke. ale neviem preco je tam taky pretlak mne to pripada ako keby bol v chladici ok. a v okoli motora prehriate. ze by odisiel aj ten novy termostat. ale tam sa vlastne meni len vičko kde je otvaraci mechanizmus.

ja som menil len tu cast s termostatom, nie komplet cely, je to cierne vicko a termostat vo vnutry, este by som ho na tvojom mieste skusil pozriet ci je cely, mozno mu nieco zavadzia a nemoze sa otvorit, mozno by bolo dobre zhodit aj hadice a skontrolovat ci su v poriadku, len neviem aky je tam pristup a ci je to mozne pozriet

menil si aj kvapalinu ked si ho vymienal?

ta vymena vicka nebol ziadny problem nema tam co zavadzat pri otvarani a uz je to nejaky iny model uz nema tie umele uchytavatka ktore sa ulamovali. a pozriet hadice to je problem vies aky je tam k nim pristup a ked to raz zacnes rozrabat tak to hned niekde zacne tiect. ale napln som nemenil len som ju cez ventil na chladici zlial do kiblika a potom naspat do obehu. mam tam zmes g 12 .

ta vymena vicka nebol ziadny problem nema tam co zavadzat pri otvarani a uz je to nejaky iny model uz nema tie umele uchytavatka ktore sa ulamovali. a pozriet hadice to je problem vies aky je tam k nim pristup a ked to raz zacnes rozrabat tak to hned niekde zacne tiect. ale napln som nemenil len som ju cez ventil na chladici zlial do kiblika a potom naspat do obehu. mam tam zmes g 12 .

som nevedel ze tie hadice su taky problem, tak to nechaj radsej tak aby sa to ne :prc: este viac

mne sa termostat ulomil a jeden kusok uz som nenasiel, nerobilo mi to nic, ono to zevraj niekam spadne a nic sa nedeje

tiez mam uz ten bez tych paciek, dufam ze bude lepsi a aj nieco vydrzi, a nemas nahodou polsky termostat? tie sa zvyknu zaseknut a neotvaraju sa

neviem aky je ale vcera som bol v 6 obchodoch auto- moto a nakoniec som musel az domov do trencina koli nemu a tam ho mali stal 385 sk a nemam paru ci je madarsky alebo polsky. ale isto sa nan kuknem a vo vriacej vode skusim ci pracuje ale az v piatok. zatial vdaka za tipy. :palec2:

neviem aky je ale vcera som bol v 6 obchodoch auto- moto a nakoniec som musel az domov do trencina koli nemu a tam ho mali stal 385 sk a nemam paru ci je madarsky alebo polsky. ale isto sa nan kuknem a vo vriacej vode skusim ci pracuje ale az v piatok. zatial vdaka za tipy. :palec2:

bolo by lepsie keby si dakoval za vtipy ako za tipy :palec2::)

tak diky za vtipy a jeden odo mna na dobru noc:

Rozprávajú sa Američan, Nemec a Arab. Američan:

- Mám 4 synov, ešte si urobím jedného a mám basketbalové družstvo.

Nemec na to:

- Mám 10 synov, ešte jeden a bude futbalové mužstvo.

Arab sa zasmeje a hovorí:

- Mám 17 žien. Ešte si vezmem jednu a mám golfové ihrisko. :p:p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.