Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 A dáááááááááál....??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 A dáááááááááál....??? Jsem tam poslala link a bylo to spatne tak to vylepsuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Uz to mam hehe... mi zase nekdo neco poslal... pustit se zvukem http://www.venstim.cz/?ad95e17556fec921cc28240044f043dc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Uz to mam hehe... mi zase nekdo neco poslal... pustit se zvukem http://www.venstim.cz/?ad95e17556fec921cc28240044f043dc Tak toe huuuuuuuustýýýýýý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak toe huuuuuuuustýýýýýý... Vid? Na takovy blbosti me uzije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak už su zase tady, přezouvání na zimní se podařilo pouze na 75%... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 jedno kolo zustalo letni ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 jedno kolo zustalo letni ?? Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 praskl pojistnej nebo si papal malo polivcicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 praskl pojistnej nebo si papal malo polivcicky? praskl pojistnej, ráno se bude nadvařovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Brej vecir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Brej vecir Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Uz to mam hehe... mi zase nekdo neco poslal... pustit se zvukem http://www.venstim.cz/?ad95e17556fec921cc28240044f043dc Tak to je dost dobrej odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 praskl pojistnej, ráno se bude nadvařovat... Bylo mi to hned jasny, nam totiz o vikendu taky, jenze tam to bude asi slozitejsi, budou novy srouby a pojistnej klic ale prvne musime dostat ven ty ostatni takze se bude do kazdyho sroubu asi vrtat 3 koliky do hlavy a snad to pujde no. Trvari se ze sehnat stejnej pojistnak bude hoodne velkej problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Bylo mi to hned jasny, nam totiz o vikendu taky, jenze tam to bude asi slozitejsi, budou novy srouby a pojistnej klic ale prvne musime dostat ven ty ostatni takze se bude do kazdyho sroubu asi vrtat 3 koliky do hlavy a snad to pujde no. Trvari se ze sehnat stejnej pojistnak bude hoodne velkej problem. Zítra budu referovat, co jsem s tím stvořil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Přeju pěkný večer.... Spidi,to potesi co :/ ...pak dej vedet jaks to vykoumal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Přeju pěkný večer.... Spidi,to potesi co :/ ...pak dej vedet jaks to vykoumal ... No, spíš nasere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Bry den... Tak šroub zatím 0 bodov, bo kluci v dílně dolělávají Passata, kterej má jet po obědě do lakovny a tak nechtějí dát céóčko z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak su zase tadyk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Brej večír ... Spidul tak jak to vypada ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Brej večír ... Spidul tak jak to vypada ? ... Vše v nejlepším pořádku... Šroub povolenej, disk vyměněnej za zimní a objednán novej nástavec pro bezpečnostní šrouby... Včera mě pomocí ICQ hodně poradil Vaša, takže to šlo jako na drátku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Vše v nejlepším pořádku... Šroub povolenej, disk vyměněnej za zimní a objednán novej nástavec pro bezpečnostní šrouby... Včera mě pomocí ICQ hodně poradil Vaša, takže to šlo jako na drátku... tak to je parada ... J,Vaša,ten umi .... Jsem rad,ze uz mam taky zimace.Dneska jsem videl jet staryho passata s popraskem snehu na strese, uz se nam to blizi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 tak to je parada ... J,Vaša,ten umi .... Jsem rad,ze uz mam taky zimace.Dneska jsem videl jet staryho passata s popraskem snehu na strese, uz se nam to blizi ... Samo, Vaša s tim má zkušenosti, já takovou atrakci provozoval poprvé... Zima je hnus, tak tomu aspoň pomůžeme těma zimákama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Samo, Vaša s tim má zkušenosti, já takovou atrakci provozoval poprvé... Zima je hnus, tak tomu aspoň pomůžeme těma zimákama... no,ale napoprve se podarilo ... tedko uz budes vedet jak na to .) ... Mi povidej ,vcera jsem behal po venku v mikine ,vecer jsem se byl dokonce projet na kole a bylo mi dobre.Dneska rano jsem myslel ,ze umrznu ... Uz aby bylo jaro ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky