Únor 7, 200817 r ještě ty mě .... Zítra na nákupy příště na sraz a bez manželky. budu na tebe myslet. nejhorší je, že v Olympii nemaj nic pořádnýho na auta. projdi s epo parkovišti a třeba najdeš nějakou inspiraci
Únor 7, 200817 r jojo ....kdyby tak jěšte superb, ale budu muset počkat na nového...cca pár desitek let, nebot první superb nedělaly v kombíku ale trošku mě štve že ten nový- druhy nemá 2,0 motor v bentzínu..ale prej 3,6lt je!!!!!! Jinak s fedorem max spokojenost No jo 2,0 nebude. A co tak 1,4 TSI to bys nebral? Kolik se jich tak může prodat s tímto motorem?
Únor 7, 200817 r budu na tebe myslet. nejhorší je, že v Olympii nemaj nic pořádnýho na auta. projdi s epo parkovišti a třeba najdeš nějakou inspiraci Ty nepřeháněj. Je fakt, že jsem tam taky na auta nic neviděl. Jedině ty auta - nový. A co v Globusu? Tam snad něco najdu. Nebo poraď .
Únor 7, 200817 r Ty nepřeháněj. Je fakt, že jsem tam taky na auta nic neviděl. Jedině ty auta - nový. A co v Globusu? Tam snad něco najdu. Nebo poraď . záleží co chceš? jestli tuning tak v olomouci Autofam(dost dobrý-www.autofam.cz)
Únor 7, 200817 r záleží co chceš? jestli tuning tak v olomouci Autofam(dost dobrý-www.autofam.cz) Mrknu na net ale zítra to vidím tak na hadry, boty atd. Co chci? Na auto stěrače. Už nějak mažou.
Únor 22, 200817 r ale samozrejme ze jazdime na plyn ved kto by platil za drahy benal alebo naftu ja som si to nechal prerobit vo Firme Globus - Miroslav Oravec v bratislave montaz bola v pohode a dal som si to potom kontrolovat a zapojene tiez v pohode, vsetko zatial slape tak ako ma pristup by mohol byt aj lepsi, ale to asi len preto lebo nema moc casu, ale moc prace, inak poradi vo vsetkom mozem odporucit, cennik ma na stranke tu jeden velmi zaujimavy prispevok o montazi LPG u Oravca : http://www.milankosut.host.sk/ v menu dajte Moje auta --> Oktavia potom v texte vyhladaj Montaz LPG
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.