O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tak sem takhle pred tejdnem na to skocil udelal po Hradistskym letisky par kolecek a uz me to chytlo..... Takze to asi dopadne tak, ze objednam cinu - vzduchace z PPmoto model 2008 a zacne se upravovat a upravovat Jezdi na tom pekle nekdo? Hodte foto + popis uprav pokud delate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ja jezdim a mame eshop s minibikama + nahradni a tuning dily na mini Ale foto nehodim pac tedka zadnyho minika nemam Ale jinak kazdou sezonu bud tady u nas na place nebo na moto srazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ja jezdim a mame eshop s minibikama + nahradni a tuning dily na mini Ale foto nehodim pac tedka zadnyho minika nemam Ale jinak kazdou sezonu bud tady u nas na place nebo na moto srazech Hod mi sem kdyztak link (nechce se mi hledat) a mrknu se k tobe - ty mas taky ty new modely 08? pry maji zesileny ram-trochu jinak zprevodovano kvuli rozjezdu apod. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 (editace) Hod mi sem kdyztak link (nechce se mi hledat) a mrknu se k tobe - ty mas taky ty new modely 08? pry maji zesileny ram-trochu jinak zprevodovano kvuli rozjezdu apod. .... Jo mam. Kdyz kouknes tady na foru do stalych nabidek tak to tam mam. Shop mi este nefakci teprve tam nahravame produkty takze do mesice by to melo byt. Jinak mame i 08 Tedka se to ale cely zastavilo pac se mini prestali vyrabet nebo co.. mozna uz se to obnovilo ale este tak pred mesicem to bylo nedostatkovy zbozi.. vsude bylo vyprodano a nam diky tomu padl dodavatel... Editováno: 11. Březen 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Jo mam. Kdyz kouknes tady na foru do stalych nabidek tak to tam mam. Shop mi este nefakci teprve tam nahravame produkty takze do mesice by to melo byt. Jinak mame i 08 Tedka se to ale cely zastavilo pac se mini prestali vyrabet nebo co.. mozna uz se to obnovilo ale este tak pred mesicem to bylo nedostatkovy zbozi.. vsude bylo vyprodano a nam diky tomu padl dodavatel... Hmm takze jeste asi nevis ceny ty 08 a jestli by byla podobna jako u PPcka - verzi RACE si z toho hrave udelam svoji vcetne laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 (editace) Hmm takze jeste asi nevis ceny ty 08 a jestli by byla podobna jako u PPcka - verzi RACE si z toho hrave udelam svoji vcetne laku Ceny vim uz sme je meli ale momentalne vsechny mini vyprodany. Sem ti rikala koukni do stalych nabidek Za model 07 3.500,- za model 08 5.000,- a za racing edition 4.900,- Editováno: 11. Březen 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tahle je vzor ikdyz i na ni vim co bych jeste udelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tahle je vzor ikdyz i na ni vim co bych jeste udelal... Ji delas do R6 jo? Pekny Ti ukazu krasnyho minika udelanyho do podoby R1 akorat ho musim pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 tohle je mini???? bych ani netypnul - svetla, vidle, sedacka, policajt jinde...... nice uprava-tvoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 tohle je mini???? bych ani netypnul - svetla, vidle, sedacka, policajt jinde...... nice uprava-tvoje? Jojo je to mini Ne ne moje ne ale vubec bych se nezlobila kdyby mi to rikalo "pane" resp. pani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 No tak to teda ) krasna ale zase takovy vidle na mini.... bych se asi bal Ale ty svetla by me zajimalo kde sehnat a asi vcetne masky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 No tak to teda ) krasna ale zase takovy vidle na mini.... bych se asi balAle ty svetla by me zajimalo kde sehnat a asi vcetne masky.... Ja si myslim ze s timhle minikem jezdi uz normalne v provozu akorat nejde videt jestli ma vzadu SPZ nebo ne Svetla mozna budem mit v shopu ale tedka ti nereknu pac to nevim urcite. Jinak si myslim ze to pujde sehnat v nejakym dobrym obchode s minibikama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 to by bylo OK jeste jsem nikde nepotkal - jenom na midi...kdyztak sem potom pripis a taky bych neco s tim udelal jenom se zeptam jaky upravy jsou tak nejvhodnejsi? vim ze SNAKE a karbec 19mm se sport. filtrem a svicku NGK ale co treba Rocket Key, Turbo Boost systém, membrána ze sklolaminátu nebo ALU příruba pod karburátor?? asi by to taky mohlo mit vliv ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 to by bylo OK jeste jsem nikde nepotkal - jenom na midi...kdyztak sem potom pripis a taky bych neco s tim udelaljenom se zeptam jaky upravy jsou tak nejvhodnejsi? vim ze SNAKE a karbec 19mm se sport. filtrem a svicku NGK ale co treba Rocket Key, Turbo Boost systém, membrána ze sklolaminátu nebo ALU příruba pod karburátor?? asi by to taky mohlo mit vliv ... No s upravama minibiku zkusenosti nemam ale s membranou z carbonu nebo sklolaminatu mas zrychleni rozjezdu o 10 - 15% a ladak ti taky prida vetsi vykon a lepsi akceleraci. Jinak zatim tyhle vsechny veci mame v shopu Pokud toho ale chces vedet vic tak kamos ma minibike forum a je tam toho docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 tak decka kdyz uz jsme u toho , tomu mymu kramu tece z prepadovky benal proudem kdyz mam natoceno a nevim proc , nemate nekdo napad ? asi to pak nekomu dam at se jukne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 tak decka kdyz uz jsme u toho , tomu mymu kramu tece z prepadovky benal proudem kdyz mam natoceno a nevim proc , nemate nekdo napad ? asi to pak nekomu dam at se jukne hmmm neprijemne - tak s timto jsem se jeste nesetkal (nastesti) ale mrkni na minibike forum a tam to urco resili...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 (editace) tak decka kdyz uz jsme u toho , tomu mymu kramu tece z prepadovky benal proudem kdyz mam natoceno a nevim proc , nemate nekdo napad ? asi to pak nekomu dam at se jukne Koukni estli nemas zasekly plovak Rozeberes karbec srovnas to a melo by to byt OK Editováno: 11. Březen 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Koukni estli nemas zasekly plovak Rozeberes karbec srovnas to a melo by to byt OK Neco podobnyho me uz taky asi nekdo rikal kdyz sem brecel diky a az bude trochu cas tak se na nej vrhnu a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Neco podobnyho me uz taky asi nekdo rikal kdyz sem brecel diky a az bude trochu cas tak se na nej vrhnu a uvidim Za nic... dej pak vedet estli to bylo ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ty jo tak ta malá je luxusní. Ale já bych se asi na minibike neposkládal měřím 194cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ty jo tak ta malá je luxusní. Ale já bych se asi na minibike neposkládal měřím 194cm Mala? Minibiky jsou vsechny mali Ale tak poskladal.. kamos meri taky kolem 2 m a poskladal... akorat na tom vypadal jak blbec no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ty jo tak ta malá je luxusní. Ale já bych se asi na minibike neposkládal měřím 194cm Ty jo hele se svoji vyskou 193cm a vahou 94kg se na upraveny cine pekne vyblbnu a jestli si nekdy doma vzpomenu tak hodim foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ty jo hele se svoji vyskou 193cm a vahou 94kg se na upraveny cine pekne vyblbnu a jestli si nekdy doma vzpomenu tak hodim foto mně to nějak nejede..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 mně to nějak nejede..... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.