Přejít na obsah

MINIBIKE

O.v.i.

Doporučené příspěvky

Tak sem takhle pred tejdnem na to skocil udelal po Hradistskym letisky par kolecek a uz me to chytlo..... :palec2:

Takze to asi dopadne tak, ze objednam cinu - vzduchace z PPmoto model 2008 a zacne se upravovat a upravovat :)

Jezdi na tom pekle nekdo? Hodte foto + popis uprav pokud delate

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jezdim a mame eshop s minibikama + nahradni a tuning dily na mini :) Ale foto nehodim pac tedka zadnyho minika nemam :D Ale jinak kazdou sezonu bud tady u nas na place nebo na moto srazech lol

Hod mi sem kdyztak link (nechce se mi hledat) a mrknu se k tobe - ty mas taky ty new modely 08? pry maji zesileny ram-trochu jinak zprevodovano kvuli rozjezdu apod. ....

Odkaz ke komentáři

Hod mi sem kdyztak link (nechce se mi hledat) a mrknu se k tobe - ty mas taky ty new modely 08? pry maji zesileny ram-trochu jinak zprevodovano kvuli rozjezdu apod. ....

Jo mam. Kdyz kouknes tady na foru do stalych nabidek tak to tam mam. Shop mi este nefakci teprve tam nahravame produkty takze do mesice by to melo byt. Jinak mame i 08 ;) Tedka se to ale cely zastavilo pac se mini prestali vyrabet nebo co.. mozna uz se to obnovilo ale este tak pred mesicem to bylo nedostatkovy zbozi.. vsude bylo vyprodano a nam diky tomu padl dodavatel...

Editováno: , autor: Cary_mary_fuck
Odkaz ke komentáři

Jo mam. Kdyz kouknes tady na foru do stalych nabidek tak to tam mam. Shop mi este nefakci teprve tam nahravame produkty takze do mesice by to melo byt. Jinak mame i 08 ;) Tedka se to ale cely zastavilo pac se mini prestali vyrabet nebo co.. mozna uz se to obnovilo ale este tak pred mesicem to bylo nedostatkovy zbozi.. vsude bylo vyprodano a nam diky tomu padl dodavatel...

Hmm takze jeste asi nevis ceny ty 08 a jestli by byla podobna jako u PPcka - verzi RACE si z toho hrave udelam svoji vcetne laku

Odkaz ke komentáři

Hmm takze jeste asi nevis ceny ty 08 a jestli by byla podobna jako u PPcka - verzi RACE si z toho hrave udelam svoji vcetne laku

Ceny vim uz sme je meli ale momentalne vsechny mini vyprodany. Sem ti rikala koukni do stalych nabidek :)

Za model 07 3.500,-

za model 08 5.000,- a za racing edition 4.900,- ;)

Editováno: , autor: Cary_mary_fuck
Odkaz ke komentáři

No tak to teda :)) krasna ale zase takovy vidle na mini.... bych se asi bal

Ale ty svetla by me zajimalo kde sehnat a asi vcetne masky....

Ja si myslim ze s timhle minikem jezdi uz normalne v provozu akorat nejde videt jestli ma vzadu SPZ nebo ne :)

Svetla mozna budem mit v shopu ale tedka ti nereknu pac to nevim urcite. Jinak si myslim ze to pujde sehnat v nejakym dobrym obchode s minibikama.

Odkaz ke komentáři

to by bylo OK jeste jsem nikde nepotkal - jenom na midi...kdyztak sem potom pripis a taky bych neco s tim udelal

jenom se zeptam jaky upravy jsou tak nejvhodnejsi? vim ze SNAKE a karbec 19mm se sport. filtrem a svicku NGK ale co treba Rocket Key, Turbo Boost systém, membrána ze sklolaminátu nebo ALU příruba pod karburátor?? asi by to taky mohlo mit vliv ...

Odkaz ke komentáři

to by bylo OK jeste jsem nikde nepotkal - jenom na midi...kdyztak sem potom pripis a taky bych neco s tim udelal

jenom se zeptam jaky upravy jsou tak nejvhodnejsi? vim ze SNAKE a karbec 19mm se sport. filtrem a svicku NGK ale co treba Rocket Key, Turbo Boost systém, membrána ze sklolaminátu nebo ALU příruba pod karburátor?? asi by to taky mohlo mit vliv ...

No s upravama minibiku zkusenosti nemam ale s membranou z carbonu nebo sklolaminatu mas zrychleni rozjezdu o 10 - 15% a ladak ti taky prida vetsi vykon a lepsi akceleraci. Jinak zatim tyhle vsechny veci mame v shopu :) Pokud toho ale chces vedet vic tak kamos ma minibike forum a je tam toho docela dost ;)

Odkaz ke komentáři

tak decka kdyz uz jsme u toho , tomu mymu kramu tece z prepadovky benal proudem kdyz mam natoceno a nevim proc , nemate nekdo napad ? ;) asi to pak nekomu dam at se jukne ;)

hmmm neprijemne - tak s timto jsem se jeste nesetkal (nastesti) ale mrkni na minibike forum a tam to urco resili......

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...