Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 mně to nějak nejede..... Co ti nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) od vcera nemam nimi biky rad pubertalny adolescent si to na krizovatke zapikoval vedla mna, tak ze ho vobec nebolo videt a skoro som ho zepalil s Ducatom mimo cesty nech sa kludne dolame, to mi je jedno, ale preco sa s tym do premavky po ulicke medzi autami? duplom ked je spicka a kazdy ponahla... neco sa mu stane a mna este aj zavru za jeho debilitu... nech sa ludia zamyslia nad tym, ci ich je vidiet z kabiny nakladaku alebo dodavky ale nic v zlom proti vam, tiez mam moto, len v trochu vacsom meritku Editováno: 17. Březen 2008, autor: Sebring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Co ti nejede? Někde v garny servisu je pár fotek jak jsem ho skoro celej rozebral,vyčistil a složil .... pak chvilku jel a potom to samé .. nějak se mi kouše.. ale když vyndám svíčku tak pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.