Radektuning Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 tady to zdá se začně žít .... to vis vsichni videj penize a uz se sbihaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 mě se zdá že s tou ČSSD to je tak že se málokdo přizná že by je volil... každej se prsí že by volil modrou nebo zelenou a nakonec stejně hodí do urny oranžovej lístek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 tak to by me ruka shorela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) no s tou CSSD se jim ani nedivim ze te peskovali ja se drzim starovekeho pravidla a tudiz pro vysvetleni, pravice a levice se rika nekdy od 18 stoleti, kdy tusim ze to bylo ve Francii, sedela v parlamentu pouze bohatsi vrstva slechty,ktera rozhodovala o veskerem deni ve state, potom dostala moznost volit zakony i chatra bez majetku a dostala v parlamentu misto po leve strane, tudiz od te doby se rika pravice a levice, jelikoz nepatrim mezi hornich 10 000 , pocitam se mezi levici a budu vzdy volit nejakou prijatelnou levici, jelikoz mi jakekoliv zakony navrhovane pravici nevyhovuji a s vetsinou nesouhlasim , napriklad novy zakon o nemocenske je ubr vymysl, to jako kdyz si nestastnou nahodou zlomim ruku tak tech 20 let co jsem platil socialni pojisteni a nemel nemocenskou ted od noveho roku pujdu s 7000 kc na vyplatu ? to snad nemuze ODS myslet ani vazne ze ji po tomhle nekdo zvoli a dost uz , Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 nj ale musis to posuzovat globalne a ne jen na jedny veci...ja uz jen jak vidim paroubacka a ratha tak se mi otevira kudla v kapse... ale to je burt to sem nepatri a nevim jen proc by hornich 100t melo volit pravici a zbytek levici, je hezky ze se drzis historie ale v nasem state je to ponekud zcestne zastavat stara francouzska pravidla edit: ja se zlomenou rukou chodil do prace normalne naucil sem se pracovat levou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) To vitto: viz tvoje první věta = souhlasím + když vidím Topola,Julína a Nečase + když vidím zeleného Bursíka a tu jeho blonďatou přisluhovačku, která si na demonstrace bere děti + když vidím všechny čenoprdelníky + když se podívám na rudoarmějce, tak že když to dám do kupy, tak je jedno, kdo koho volí, protože tam zbydou vždy jen kráfy a woli Sorry všem za OT, ale já musel Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Je to jedná pakáž a jde jim jenom o ty svoje koryta.Mě to přijde že před náma hrajou divadlo ale nakonec se stejně domluvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 máš recht akorát já si myslim že už se dávno domluvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 tak jsme od peněz pěkně sklouzli někam jinam, ale musím souhlasit s tím, že jde jen stranám o korýtka a všechno je hodně dobře domluvený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Býýt tam já,vy nebo kdokoliv jiný..asi byste si taky chtěli nahrabat .. možnáá ne..a možnáá jo... to je těžké.. já si nahrabu zitra..konečně vyhraju tu Slovenskou sportku a s 10ti a půl mega eurama už se dáá něco dělat..a to nemusím chodit hrabat do politiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Take jedno OT, ale k veci Driv to byla vsecjno co je tam nyni banda komousu, dnes je to PRAVICE.. To je mi nejvice k smichu, vcetne naseho pana prezidenta... To je snad nejvetsi loutka sveta!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak ja taky student ale z penez, co ostatni utrati za chlast a cigara, koupim auti sem tam neco. Penize z maturaku (10.000 Kc) pujdou na opravu predni napravy atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Přijde mi úsměvné jak někdo opovrhuje nos nad voliči jedné strany přitom volí stejnou né li horší pakáž . Jako ODS a ČSSD si z debilama ve straně můžou podat ruce. Tupol nebo Paroub najdi 5 rozdílů Navíc Rád byl v ODS. Rozdělení levice a pravice je hloupé. Lidé by měli posuzovat strany podle programu a né podle nějakého kouzelného slova levice pravice. ODS bohužel totálně zklamala její vládnutí je jeden velký průser. Nemluvím o komouších lidé co je volí jsou buď hloupí nebo závistivý. Před těma si klidně odplivněte. A nebo spíše politujte. houmik: ty voe to vám tam lítaly samé 5litry né? Deset táců na osobu masakr. To já měl maturák v lucerně a lidí jak sraček, ale stačilo to akorát na vožrání Editováno: 7. leden 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 My to mame jiny, v Rakousku to funguje tak, ze si maturanti delaji maturak komplet sami a pak z tech penez dostanou podil. Takze letos 400 euro na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Aha, tak to je krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jn, docela se to da, ani jsme nepocitali, ze tolik zbyde. Nebo z brigady jsem si vydelal pekny penize, za 5 tydnu makani treba 40tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Tak to je hodně slušný vejvar...za měsic cca 40 tisic.To by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 jsem zvědav kolik letos Zurrich přidá Loni byla vyžší inflace, tak mně potěšilo navýšení o cca 10tis/měs, tak jsem zvědav jak se pochlapí letos, když pomalu hrozí spíše deflace. Ale něco bude, bo starý poslal fax, že se to bude probírat koncem ledna a začátkem února ho tady budeme mít na 3 dni v Praze. Sympatické je, že to není jak jinde a zvedá se se zpětnou platností od 1.1., a doplácí se to zpětně. Jen člověk chvíli neví, za co vlastně dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ty wole...Tome nedráždi tady lidi ty kluku jeden u nás má dojit k navýšení o 6-7% což neni sice deset tisíc ale aspon něco.Kde vůbec děláš a co je Tvou náplni,Tome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 coby, jsem žabař srovnám-li to s jednou mojí pohlednou spolužačkou. Hned po škole chytla "jackpot", dobrá firma v dobrou dobu, hodně rychle se naskytla možnost pozice Business Unit Manager a to dělá dodnes. Její roční příjem je v desítkách milionů...Vzala si kolegu, taky Business Unit Managera, jen jiné divize. Luxusní vila, krom slušnejch služebáků v garáži supersportovní mazel nad kterými tady slintáme, velká svatba na Mauriciu,...tak tomu říkám dobrej šolich. Z té naší bandy na VŠ co jsme spolu tak nějak táhli, tak je na tom zdaleka nejlíp. Je vysmátá, pokud ta velká nadnárodní farmaceutická firma neklekne, má asi už doživotně jistý křeslo a moc se nepřetrhne. Kdybych tady napsal její týdenní program, tak by vás z toho jeblo jaký má veget. Víc času stráví na kosmetice, manikůře, kadeřník a podobné pí*oviny. Ale řeknu vám, že bych ji doma nechtěl ani náhodou. Sice jsem taky strávil pár nocí u ní v posteli na kolejích, ale na život to není. Děcka nemá a ani náhodou nechce, kdo by se s tím otravoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tome: Věřim Ti .Ale věř mi že te ta Tvoje kamarádka podle mě stejně neni štastná...znám pár takových boháču a jsou to v podstatě neštastny lidi.A to že nechce mit děti...tak k tomu vůbec nemám slov.Přišla by o práci a veškeré výhody.Žije sama pro sebe a miluje jen sebe.Co to je ale za život? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 me se libi jak nam tady tomas vzdycky nadhodi jak je ve vate ale kdyz se ho zeptas co dela tak ti rekne ze picu s siskou a napise ti roman vo kamaradce a nezapomene zminit ze ji vopichal...bezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 koukám, že si nevyberu Když to sem napíšu, tak bude blbě, že jsem to napsal, když to nenapíšu, tak zase tohle. Nicméně se to tu už kdysi řešilo, takže to je známo. Dokonce je tady na foru i človíček, kterej pro mně čas od času dělá překlady. Tak ještě jednou a naposledy, jsem Product Manager. Vito, vataře si představuju někoho jako je ta spolužačka viz výše Pokud nemáš ročně rejžo alespoň pár mega, tak bych o vatě nemluvil, ale o běžném příjmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 běžnej příjem v tyhle republice je cca 15-25tis. pokud je to víc, třeba nasobek toho cisla, urco už to není běžnej příjem dle mýho názoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 koukám, že si nevyberu Když to sem napíšu, tak bude blbě, že jsem to napsal, když to nenapíšu, tak zase tohle. Nicméně se to tu už kdysi řešilo, takže to je známo. Dokonce je tady na foru i človíček, kterej pro mně čas od času dělá překlady. Tak ještě jednou a naposledy, jsem Product Manager.Vito, vataře si představuju někoho jako je ta spolužačka viz výše Pokud nemáš ročně rejžo alespoň pár mega, tak bych o vatě nemluvil, ale o běžném příjmu. Tak teď jsem se docela zasmál.Myslíš si,že když někdo ušetří za rok třeba 900 tisíc,tak není v klidu?Můžu se jen pro zajímavost zeptat,do jaký z výše nabízených skupin spadáš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.