Publikováno Květen 26, 200817 r Co byste dělali, kdybyste dostali echo, že vám chce nějaká vyfetovana nabušená troska s kriminalní minulostí, za jakou má dávno sedet, čornout kola a vychloubat se přitom, že jestli ho u toho někdo nachyta, tak ho zabije?
Květen 27, 200817 r Toto tema bylo z vaznych duvodu upraveno a promazano, dekuji Palo-vi za upozorneni!
Květen 28, 200817 r Autor nj, ale nehodlam tu někoho pokoušet, takže se jdu vyřvat do Lampárny plivárny
Květen 28, 200817 r V týnci zapěji s váma. Na mácháči nás takhle vykopli z hospody, když jsme to pěli s judeboxem Nejdřív ztište se kluci, sraly jsme na něj, pak přišel znova a: tak plaplatíme kluci. Upraveno Květen 28, 200817 r od zabiak
Květen 28, 200817 r V Panenskym týnci dáme. Vezmu sebou obě céda Já jen doufám, že jsem byl pochopen dobře. Rozhodně proti tobě a tvým názorům nic nemám, leč už mám jisté zkušenosti. Doufám, že rozumíš. Tak a´t Vám to v tom Týnci ladí kucí
Květen 28, 200817 r Autor Ty jo, ted nevim co myslis, Nez sem se vratil z brigády, tak to tu bylo promazáno. Jinak sem tu názory nepublikoval, jen sem říkal fakta, co se mi doneslo. Nic rasistickýho, jen sem popsal kdo to je a s čim se vychloubal, že hodlá udělat. Názory a nápady tu chodily od jiných Jinak skupina Orlík, at je jakkoliv kontroverzní, tak je povolená, a tak její písně budeme pět Jinak muj názor je po svých zkušenostech zhruba takový Upraveno Květen 28, 200817 r od Mustafa
Květen 28, 200817 r Tak s tim se povetsinou take ztotoznuju ... ale vyjimky jsou a ty potvrzuji pravidlo !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.