Publikováno Květen 27, 200817 r Je to ve srazech, ale zajima me, kdo jede zde od nas v sobotu, Vitto neco rikal, ze nejaky to auto jede, tak bych chtel slyset, zda mate uz nejaky plan, ke kteremu bych se rad pridal!! ???
Květen 27, 200817 r Autor pokud bude fajn pocasi jedu v sobotu :-) No a nejakej hromadnejsi odjezd? To jsem mel na mysli...
Květen 27, 200817 r No a nejakej hromadnejsi odjezd? To jsem mel na mysli... no s nejvetsi pravdepodobnosti budu vyjizdet z chalupy to znamena, ze bych vas mohl nabrat bud na Melniku a nebo v Dubé
Květen 27, 200817 r Autor Minuly rok sme te nabirali nekde na pumpe, mozna Melnik? Tak zase tam... To by asi vedel Vittoslav..
Květen 27, 200817 r Minuly rok sme te nabirali nekde na pumpe, mozna Melnik? Tak zase tam... To by asi vedel Vittoslav.. jj to jsme meli sraz na Melniku :-) tak muzeme klidne zase tam
Květen 27, 200817 r Autor Ok a my ostatni bychom mohli ope tu PUMPU 1. od prahy smer Melnik, myslim ze je to eemfau
Květen 28, 200817 r jedu také v sobotu tak není problém,ale budu tam tak do 14h.pak mám něco v Boleslavi.jinak zdravím sejdu
Květen 28, 200817 r Autor Ja se bavil s Viktorem a taky rikal, ze tak ve 4 domu, to same musim ja, od pul 7 delam doma mamatata v jednom jak rika Jakub Skodik Nikdo dalsi??? Martyp?
Květen 28, 200817 r JO jo kuciii,ja jedu taky..ale pripojim se k vam az v Doksech nejspis.. Bud se vas chytnu prujezdem pres mesto a nebo mi podrzte flek,ok?
Květen 28, 200817 r Chces rici, ze ti to jezdi tak rychle, ze nemuzes jet s nami 60km/h? Asi tak nejak.. :D Ba ne,mozna se budu pohybovat nekde v okoli uz driv..
Květen 28, 200817 r Autor Ty si jouda! Esli jo, tak me Vitto nasere, pze me nechtel pomoci s lepenim samolepek
Květen 29, 200817 r rodinne duvody a jako fakt tam musim, bohuzel v sobotu sem vo tom nevedel...stejne bych jel jen kvuli martypovi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.