frenky Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Po telefonické domluvě z Olinem ,pro lidi z klubu F/O ,je rezervovaní plac nad kioskem jako každy rok.Kdo jede dneska může hlídat plac pro zítřejší účastníky ,já jsem to hlídal minuly rok z macou,mirou, pro forum a anglánany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 diky pane i za ostatni ode me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Takze ja nejedu... Prijdu po 4 rano z hokny a neminim vstavat v 7 nebo 8... To bych asi chcipl... Mozna Plasy?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 tak nakonec jedu sám.neva .tak mrknu a udělám výlet po okolí.to je kolektiv.doufám,že mne vezmou mezi sebe fabiáni.pěkný víkend všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 tak nakonec jedu sám.neva .tak mrknu a udělám výlet po okolí.to je kolektiv.doufám,že mne vezmou mezi sebe fabiáni.pěkný víkend všem no vidis nakonec jsem te vzali mezi sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 to blackmollak zase plasil jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.