Host adnev Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Dobrý den a díky za registraci.Mám takovýto problem:Při jizdě tak do 80ti km se ani tak neprojevuje i když někdy ano.jde o to ,že při přidání plynu při předjíždění nebo i jiném zvýšení rychlosti mě náhle vynechá motor a opětovne znovu takzvaně zabere.Je to tedy velmi nemilé a řekl bych i nebezpečné zvláště při předjíždění.Podotýkám,že jsem nechal vyměnit již svíčky,palivový filtr,čidlo teploty,hrabali se v klapce,dávám i ten nejdražší benzín a stále je to to samé.Můžete mě prosím jde li to poradit.Děkuji Venda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rondob Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Hmm neviem či mám pravdu ale mne to robil hallov snímač otáčok ktorý je umiestnený na prevodovke. Raz siel a raz nie. Po výmene ide vsetko OK. Snímač otáčok nový stál asi 900 sk. Skús ísť na PC a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zouzis92 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Nevím, je to asi blbost to co napíšu, ale mě přesně tohle dělalo skrz špatný výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.