Sejis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Nejprve velká gratulace "starým" členům oc klubu Petra je v očekávání potomka /7 měsíc/ a jak jsem se dozvěděl a viděl,proběhla i změna vozového parku,okta je pááá a místo ní Sharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 myslím že o to čím kdo jezdí zas tolik nejde mění se auta a né lidi, a myslím že jde spíš o ty lidi než o ty auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 tak ať jim to dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Jirko diky za gratulaci, no jo no, zmena auticka probehla, cekame mimco a tak jsme chteli neco trosku vetsiho, ale aspon jsem zustal u koncernove znacky jinak az se to narodi tak dam samozrejme vedet. PS: teda uuplne se stydim za to spinave auto, ale uz jsem to proste nestihal umejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 zdravím oba.budu opakovat.je jedno čím jezdíš,ale pořád vás oba dva kdykoliv uvidím rád a třeba i na srazu klubu.přeji všem hodně zdraví.a co se týče mne a mojí rodiny tak mollynka nám začíná být také malá,tak možná i já přikoupím autobus tak ahoj někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Aaa velka gratulace, preju hlavne zdravicko, vse ostatni prijde samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) Diky diky, take vas radi uvidime -_- ;) A jinak Petre Sharanek je opravdu supr auticko pro rodinku :-) Editováno: 2. Září 2008, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Fíha to je novinek najdenou Taky přeju hlavně hodně zdravíčka a spokojenosti ať se všem daří -_- -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Diky diky, take vas radi uvidime -_- ;) A jinak Petre Sharanek je opravdu supr auticko pro rodinku :-) JENŽE NÁS JE NĚJAK MNOHO TAK POTŘEBUJI NĚCO NA 7 LIDÍ TAK HLAVNĚ ZDRAVÍČKO VŠEM.AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 JENŽE NÁS JE NĚJAK MNOHO TAK POTŘEBUJI NĚCO NA 7 LIDÍ TAK HLAVNĚ ZDRAVÍČKO VŠEM.AHOJ To černá svině: potom doporučuju MB Viano XL Doufám, že plníš plán na 120%, víš co si mi slíbil, dále držím palce To Luban a Peťka: Lubane určitě dobrý tah pro rodinu, dobrá kára . Přeji Vám hlavně zdraví, to ostatní je podružné. Jen pro Petru: Peťko že se nestydíš, žereš(jseš tlustá) a potom jen kecáš že si těhotná, co mám komu vykládat potom já??? Peťi přeji ti ten nejrychlejší a nejhladší průběh porodu, ale na druhou stranu, až ty trojčata budete mít, tak dobře Vám tak Ostatním: to s tím slonem už je staré a ohrané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 To černá svině: potom doporučuju MB Viano XL Doufám, že plníš plán na 120%, víš co si mi slíbil, dále držím palce To Luban a Peťka: Lubane určitě dobrý tah pro rodinu, dobrá kára . Přeji Vám hlavně zdraví, to ostatní je podružné. Jen pro Petru: Peťko že se nestydíš, žereš(jseš tlustá) a potom jen kecáš že si těhotná, co mám komu vykládat potom já??? Peťi přeji ti ten nejrychlejší a nejhladší průběh porodu, ale na druhou stranu, až ty trojčata budete mít, tak dobře Vám tak Ostatním: to s tím slonem už je staré a ohrané ta jsi slon i bez chobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Gratulace i ode mne :-))))vím o tom nedavno Luban psal a na něco se ptal tak mne informoval......:-)))) PS ...já teda auto neměním je neprodejné :-)))ale budu ted potřebovat něco na stavbu:-))))nějaký ten nákladák :-))))) Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) @Peťa&Luban : gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu až se to narodí tak dejte vědět @martinrs : svatbu jo ???????????? žes nic neřekl ...aha sem to blbě četl stavbu Editováno: 14. Září 2008, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 já se též připojuji ke gratulaci -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 dozadu na sklo dame obrovskou nalepku occka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.