Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nejprve velká gratulace "starým" členům oc klubu Petra je v očekávání potomka /7 měsíc/ :palec2:kol5:palec2:

a jak jsem se dozvěděl a viděl,proběhla i změna vozového parku,okta je pááá a místo ní Sharan :palec2:

post-210-1220337877_thumb.jpg

post-210-1220337897_thumb.jpg

post-210-1220337911_thumb.jpg

post-210-1220337925_thumb.jpg

post-210-1220337939_thumb.jpg

Vloženo

Jirko diky za gratulaci, no jo no, zmena auticka probehla, cekame mimco a tak jsme chteli neco trosku vetsiho, ale aspon jsem zustal u koncernove znacky :kol-135: jinak az se to narodi tak dam samozrejme vedet.

PS: teda uuplne se stydim za to spinave auto, ale uz jsem to proste nestihal umejt.

Vloženo

zdravím oba.budu opakovat.je jedno čím jezdíš,ale pořád vás oba dva kdykoliv uvidím rád a třeba i na srazu klubu.přeji všem hodně zdraví.a co se týče mne a mojí rodiny tak mollynka nám začíná být také malá,tak možná i já přikoupím autobus :D tak ahoj někde

Vloženo
JENŽE NÁS JE NĚJAK MNOHO TAK POTŘEBUJI NĚCO NA 7 LIDÍ :p TAK HLAVNĚ ZDRAVÍČKO VŠEM.AHOJ

To černá svině: potom doporučuju MB Viano XL lol Doufám, že plníš plán na 120%, víš co si mi slíbil, dále držím palce :palec2:

To Luban a Peťka: Lubane určitě dobrý tah pro rodinu, dobrá kára :palec2: . Přeji Vám hlavně zdraví, to ostatní je podružné. :palec2:

Jen pro Petru: Peťko že se nestydíš, žereš(jseš tlustá) a potom jen kecáš že si těhotná, co mám komu vykládat potom já??? lolkol5;) Peťi přeji ti ten nejrychlejší a nejhladší průběh porodu, ale na druhou stranu, až ty trojčata budete mít, tak dobře Vám tak ;)lol

Ostatním: to s tím slonem už je staré a ohrané :feve:

Vloženo
To černá svině: potom doporučuju MB Viano XL lol Doufám, že plníš plán na 120%, víš co si mi slíbil, dále držím palce :palec2:

To Luban a Peťka: Lubane určitě dobrý tah pro rodinu, dobrá kára :palec2: . Přeji Vám hlavně zdraví, to ostatní je podružné. :palec2:

Jen pro Petru: Peťko že se nestydíš, žereš(jseš tlustá) a potom jen kecáš že si těhotná, co mám komu vykládat potom já??? lolkol5;) Peťi přeji ti ten nejrychlejší a nejhladší průběh porodu, ale na druhou stranu, až ty trojčata budete mít, tak dobře Vám tak ;)lol

Ostatním: to s tím slonem už je staré a ohrané :feve:

ta jsi slon i bez chobotu lol:p:p:p

Vloženo

Gratulace i ode mne :-))))vím o tom nedavno Luban psal a na něco se ptal tak mne informoval......:-))))

PS ...já teda auto neměním je neprodejné :-)))ale budu ted potřebovat něco na stavbu:-))))nějaký ten nákladák :-)))))

Mrs.

Vloženo (editace)

@Peťa&Luban : gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu až se to narodí tak dejte vědět ;)

@martinrs : svatbu jo ???????????? žes nic neřekl ;)...aha sem to blbě četl stavbu ;)

Editováno: , autor: Hensel

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...