MaD Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Chci se zeptat, co znamená označení světel DRL? Já myslel, že světla denního svícení mají mít povinně označení RL u Ečkové homologace (tak jak to má třeba HELLA na svých světlech). A ani na netu jsem nic o označení DRL na předním skle světla nenašel, vždycky jen to RL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Day Ride Light v německu také TFL - Tag Fahr Licht Editováno: 23. Září 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Day Ride Light v německu také TFL - Tag Fahr Licht Koukni se do kalhot ze zadu jestli nejsi posraný, že si tak chytrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Day Ride Light v německu také TFL - Tag Fahr Licht To je fajn, mě jde ale o tu homologaci na světlech co je nad E-čkem. Jeden prodejce na netu mi tvrdil, že na skle těch světel nad E-čkem je DRL, ale já na všech co se mi dostaly do ruky viděl jen RL. Třeba HELLA má právě na světlech jen RL. Takže mi jde o to, jestli mě ten prodejce tahal za fusekli nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Jak píšou kolegové.Na fotce je denní Hella,vpravo označení typu světla DRL,vlevo homologace RL a A,protože je homologovaná jako denní i jako poziční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jak píšou kolegové.Na fotce je denní Hella,vpravo označení typu světla DRL,vlevo homologace RL a A,protože je homologovaná jako denní i jako poziční. Díky, to jsem potřeboval vědět. Prostě i pro DRL světlo platí, že na něm musí být holologace RL. A tu mi i přes xxx urgencí nechtěl prodejce ukázat, takže na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.