Palo Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Jen taková zajímavost a důležité je, že není jediné. Doporučuji si přečíst. Nejde o to, co to je za auto a o závist, ale třeba o to, čím se to auto zabývá a k čemu slouží: http://auto.idnes.cz/italska-policie-ma-no...10_automoto_fdv Dole je také odkaz na nové policejní vozy PČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Dóóóst dobrý V porovnání s naší policií je brutální ta výměna po 4 letech a 140 tis. km. A mimo jinou policejní výbavu - chladící box na rychlý převoz orgánů nebo defibrilátor - je vidět, že u nich nad využitím takového auta přemýšlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 jen jestli jim ten defibrilátor bude něco platný, pokud budou mít při nehodách přístup stejný jako něměčtí policisté tak ho tam mají akorát jako zátěž. Ale jinak už jenom pro to že je to dar od automobilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 hm,dobrý autí,na našich silnicích by nebylo k ničemu,ale jak píšou o těch passatech tak to by mohlo bejt dobrý,takovej malej stršák by nebyl špatnej v každým okrsku,na druhou staranu pokud je budou využívat stejně jako ty fordy tak jsou to vyhozený prachy do luftu. NICMÉNĚ BY SE SOUDRUZI ZE ŠKODY MĚLI ZAMYSLET NAD TÍM CO ZA PRDÍTKA MONTUJOU DO SVÝCH VOZŮ,NEPŘIJDE MI ČESKÉ ABY POLICIE JEZDILA ZAHRANIČNÍMI VOZY KDYŽ MAJÍ VE STÁTĚ AUTOMOBILKU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 octaviaman: na tebe ve Škodovce čekaj. Stav se tu v MB a poraď jim to, budeš rozhodně první po továrně je ledasco 1,8 T ve Fabiích, 3,6 DSG v Octaviích jenže je to právě VW co jim nedovolí to tam dávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 no italský polišové se maj naši jim můžou jen tiše závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Jenže dokážete si představit, že by s tímhle přišel policejní prezident? To by bylo keců, že plejtvá našimi prostředky. U nás dostali Mondeo v kůži a média se mohla posrat, že mají také luxusní káry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Jenže dokážete si představit, že by s tímhle přišel policejní prezident? To by bylo keců, že plejtvá našimi prostředky. U nás dostali Mondeo v kůži a média se mohla posrat, že mají také luxusní káry No víš, když oni to ti Italští policajti od Lamba dostávají, neplatí za to. Ono zase Lambo jako značka má dobře spočítáno, že to je více než výborná reklama. Zvláště pak, když se ještě může prohlásit, že ani jedno nemělo žádnou závadu a podobně Já bych v tom jezdit nemusel, ale to školení bych si rád udělal, to joooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Jenže dokážete si představit, že by s tímhle přišel policejní prezident? To by bylo keců, že plejtvá našimi prostředky. U nás dostali Mondeo v kůži a média se mohla posrat, že mají také luxusní káry Přesně tak ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jenže dokážete si představit, že by s tímhle přišel policejní prezident? To by bylo keců, že plejtvá našimi prostředky. U nás dostali Mondeo v kůži a média se mohla posrat, že mají také luxusní káry Tak tohle je taky dobrý...nemám více slov http://ekonomika.idnes.cz/nku-kupuje-draha...a-miru-skodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Já jsem pro, aby česká zpráva jezdila v českých autech. Podle mě je to v pořádku a mělo by to tak být. Pak je ale další otázka proč musejí mít zrovna 3litr. Ale což. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 No to jsem spíš myslel, Škůdky ano, ale nevidím důvod kupovat ty nejdražší Superby. I když to zadání výběrového řízení taky není moc OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.