Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nenadchne nepotesi,ale v dnesni dobe to je fpoho :D :D

sešjdis co jsi mel domluveneho na ty Chabry,ze by ses na nas vyprdl :p ??

to neřeš,ja si s tím nějak proadím ;)

Vloženo

Rozum říká že ne,ale já problémy měl.Právě proto,že stím nemají moc zkušenosti tak se ošívali a trvalo to ale nakonec jsem dosáhl svého.Záleží jak rozumné úředníky tam máš

Vloženo

Zdravím partičko,sem zpátky po týdnu doma z francie.když sem pročítal hospodu tak mě to zabralo půl hodiny.Ve francii na jihu u Bordeux bylo azuro a 14 stupňů,už aby to dorazilo k nám.jiříku tak to je mě tě fakt líto a jak psal ace tak já bych moh v práci dát výpověď.Řidič náklaďáku bez not to bych asi tam nebyl nic platne,Jinak co třeba kdyby tě supínem na sraz vyvezla manželka nebo přítelkyně?

Vloženo
zdravím naší partičku :palec2:-_- pohodovou sobotu pánové.

Jiřiku,kde si hrajete s navi,že bych se přijel podívat,jedu s manželkou na nákup :)

Ahoj Jirko

Už jsme si dohráli,bylo to rychlé,bohužel má typ A,tak musí navi ven a přefleschovat čip.

Ještě se mu nějak kouše komfortka,takže žádný med.Jednou se načte a desetkrát ne.Ale aspoň jsme dobře pokecali.

Vloženo

Tak tak, Já už taky dom.

Jirkovi velký dík za trpělivost :) Jinak pokec musí být a proto navrhuji uspořádat příští neděli sraz třeba na motokárách v Radotíně. Co vy na to Pražáci?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...