Publikováno Listopad 26, 200816 r Prijde mi to docela zajimavy a myslim, ze v hodne vecech maji pravdu http://auto.idnes.cz/unikatni-americky-bou...10_automoto_fdv skoda ze to je vetsinou banda zbytecnych pitomcu
Listopad 26, 200816 r Tady máte 760tisíc na nové policejní auto. Ale běda jestli si za to koupíte auto, které bude vybavené a bude vypadat luxusně. Myslím, že tohle byla dobrá koupě Opravdu budí respekt.
Listopad 26, 200816 r Tak jeste poradne skoleni pro osoby v umiformach a je to super. jinak auto je to paradni
Listopad 26, 200816 r zrovna v pondělí otravovali ti pitomci v Bohdanči. Na zcela nevhodném místě zastavili kamion, bylo asi 23hod, koukám světel zas jak u kolotočů, odbočoval jsem z vedlejší na hlavní a oni s tím odstaveným kamionem stáli tak 15metrů za tou křižovatkou. Vyjel jsem na tu hlavní a rovnou jsem je začal objíždět. No a oni se v ten samej okamžik taky rozjeli. Jelikož už jsem manévr zahájil, tak jsem pokračoval. No hnedka si zase zahráli na šerify a vyjeli po mně, že jsem předjížděl na plné čáře a že to je papíry na 1/2-1rok pryč. Tak jsem jim sdělil můj úhel pohledu, že oni ohrozili mně a druhak taky místo pro zastavení kamionu vybrali opravdu velmi "inteligentně". Blekotal cosi o tom, že záběr na kameře ukazuje jen to, že jsem předjížděl přes plnou, nějaký kecy o jejich povinnostech a pak mně pustili. Jsou to fakt jantaři co si hrajou na "velké kluky". Je mi to fakt k smíchu jak kvůli kdejakému prdu dělají humbuk přes půlku tý jejich vesnice. Bohdaneč snad v jednom kuse bliká všemi barvami jako kdyby šlo o velkou nehodu na frekventované dálnici nebo jako kdyby někdo přepadl banku. Ono i to zastavení toho kamionu, v úzkém místě a hned za křižovatkou jen zavdává ke komplikaci dopravy. By mně zajímalo, co ten kamion mohl udělat tak trestuhodného, že to stálo za to, dělat takové manévry.
Listopad 26, 200816 r No co by provedl, jel Upraveno Listopad 26, 200816 r od vorlajz citace předchozího příspěvku je zakázána!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.