Kolafa Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Prijde mi to docela zajimavy a myslim, ze v hodne vecech maji pravdu http://auto.idnes.cz/unikatni-americky-bou...10_automoto_fdv skoda ze to je vetsinou banda zbytecnych pitomcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 hm zajimavy, ale porad mestaci se spatnou image ostatne jako cela policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Tady máte 760tisíc na nové policejní auto. Ale běda jestli si za to koupíte auto, které bude vybavené a bude vypadat luxusně. Myslím, že tohle byla dobrá koupě Opravdu budí respekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Tak jeste poradne skoleni pro osoby v umiformach a je to super. jinak auto je to paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 zrovna v pondělí otravovali ti pitomci v Bohdanči. Na zcela nevhodném místě zastavili kamion, bylo asi 23hod, koukám světel zas jak u kolotočů, odbočoval jsem z vedlejší na hlavní a oni s tím odstaveným kamionem stáli tak 15metrů za tou křižovatkou. Vyjel jsem na tu hlavní a rovnou jsem je začal objíždět. No a oni se v ten samej okamžik taky rozjeli. Jelikož už jsem manévr zahájil, tak jsem pokračoval. No hnedka si zase zahráli na šerify a vyjeli po mně, že jsem předjížděl na plné čáře a že to je papíry na 1/2-1rok pryč. Tak jsem jim sdělil můj úhel pohledu, že oni ohrozili mně a druhak taky místo pro zastavení kamionu vybrali opravdu velmi "inteligentně". Blekotal cosi o tom, že záběr na kameře ukazuje jen to, že jsem předjížděl přes plnou, nějaký kecy o jejich povinnostech a pak mně pustili. Jsou to fakt jantaři co si hrajou na "velké kluky". Je mi to fakt k smíchu jak kvůli kdejakému prdu dělají humbuk přes půlku tý jejich vesnice. Bohdaneč snad v jednom kuse bliká všemi barvami jako kdyby šlo o velkou nehodu na frekventované dálnici nebo jako kdyby někdo přepadl banku. Ono i to zastavení toho kamionu, v úzkém místě a hned za křižovatkou jen zavdává ke komplikaci dopravy. By mně zajímalo, co ten kamion mohl udělat tak trestuhodného, že to stálo za to, dělat takové manévry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) No co by provedl, jel Editováno: 26. Listopad 2008, autor: vorlajz citace předchozího příspěvku je zakázána! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.