Listopad 29, 200816 r Dost zvažuju. Bude to pecka. Emil Triner s Oktávkou WRC, to bude zážitek na celý život předpokládám... Upraveno Listopad 29, 200816 r od dastax
Prosinec 1, 200816 r Ono videt Emila kdykoliv je zazite,pac ten se toho neboji... Jinak ja bych mel byt asi urco a Tomas predpokladam taky...
Prosinec 2, 200816 r Zdravím všechny, měl bych dotaz. Chtěl bych také podívat a kupodivu mě vychází volná sobota. Chci jen poprosit všechny znalce z minulých ročníků o nějaké tipy, kam se jít kouknout - jestli na stadion nebo je to lepší až na tu trať. Kam zaparkovat - jestli v místě okolo Strahova nebo dojed MHD. Chtěl bych i něco vyfotit. Díky za odpovědi Upraveno Prosinec 2, 200816 r od Madcore
Prosinec 2, 200816 r tak ze by jsme dali sraz zase u tebe na Strahove :-) ?? Nevidim v tom jedinej problem..
Prosinec 3, 200816 r No,ted se mi to tady tim malicko kmplikuje,takze nevim,jestli se dostanu,ale jinak je mi to celkem jednoooo,pac bych mel byt doma.. nejak na prvni strahovskou RZ...?
Prosinec 5, 200816 r Autor Tak se snad uvidíme někde u stadionu, budu stejně jako loni u startu Upraveno Prosinec 5, 200816 r od Petr81
Prosinec 5, 200816 r Tak se snad uvidíme někde u stadionu, budu stejně jako loni u startu já zustanu věrný tady mému regionu .. kde mi jedou autáky skoro za barákem .. sice jenou 2 rz ..ale to bohatě stačí ... aspon nezmrznu ... a hlavně přejíždět a dávat 300 kč se mi moc nechce ... a ještě musím do práce...
Prosinec 5, 200816 r Tak snad se potkame..Jak to ma Garny za humny u cementarny,tak ja to mam opacne,"mezi barakama"..Tak jsem dneska dal malou obchuzku odpolko..Takze je tu mala ochutnavecka vesmes toho nejlepsiho...
Prosinec 6, 200816 r Tak a je konec pánové... tak výborná akce s 9WRC to mohla být, ale Kuzaj to hodil do stromu (u něj by se spíš dalo počítat kolikrát to auto nerozbil než rozbil) a sejmul diváky, který tam neměli co dělat http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/auto-v-praz...-a-zraneni.html
Prosinec 6, 200816 r No snad se to nestalo někomu od nás z OC. Škoda jednoho života a snad se ti ostatní dají do pořádku
Prosinec 6, 200816 r byli to nějaký poláci, takže pochybuju, že někdo z OC no bohužel to nebyli jen poláci ...
Prosinec 6, 200816 r no letos se to pořadatelům nějak nedaří. začátek sezóny - náměšťský vrh - 1 mrtvej, horácká taky (a navíc nám ji na rok 09 zrušili) a teď tohle... ale když se člověk podívá na jakých místech ti lidí stojí, tak se skoro není ani čemu divit...
Prosinec 7, 200816 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.