Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím všechny, měl bych dotaz. Chtěl bych také podívat a kupodivu mě vychází volná sobota. Chci jen poprosit všechny znalce z minulých ročníků o nějaké tipy, kam se jít kouknout - jestli na stadion nebo je to lepší až na tu trať. Kam zaparkovat - jestli v místě okolo Strahova nebo dojed MHD. Chtěl bych i něco vyfotit. Díky za odpovědi

Editováno: , autor: Madcore
Vloženo
Tak se snad uvidíme někde u stadionu, budu stejně jako loni u startu

já zustanu věrný tady mému regionu .. kde mi jedou autáky skoro za barákem .. sice jenou 2 rz ..ale to bohatě stačí ... aspon nezmrznu ... a hlavně přejíždět a dávat 300 kč se mi moc nechce ... a ještě musím do práce... :feve:

Vloženo

Tak snad se potkame..Jak to ma Garny za humny u cementarny,tak ja to mam opacne,"mezi barakama"..Tak jsem dneska dal malou obchuzku odpolko..Takze je tu mala ochutnavecka vesmes toho nejlepsiho... ;)

post-1427-1228509217_thumb.jpg

post-1427-1228509234_thumb.jpg

post-1427-1228509253_thumb.jpg

post-1427-1228509274_thumb.jpg

post-1427-1228509293_thumb.jpg

post-1427-1228509311_thumb.jpg

Vloženo

no letos se to pořadatelům nějak nedaří. začátek sezóny - náměšťský vrh - 1 mrtvej, horácká taky (a navíc nám ji na rok 09 zrušili) a teď tohle... ale když se člověk podívá na jakých místech ti lidí stojí, tak se skoro není ani čemu divit...

Vloženo (editace)

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Editováno: , autor: buml

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...