zdemar Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Krásné a spokojené prožití vánočních svátků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Krásné Vánoce všem, já už jsem po večeři i nějakou tu maličkost jsem dostal teĎ se půjdu válet otevřít si lahváčka... ještě jednou vše nej... a klidné prožití Vánoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Také Všem zde krásné prožití Vánočních svátků kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Stastny a vesely panove a par dam a mnoho stastnych km v novem roce a nejen to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.