Návštěvník Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 bohuzel zase doma, pritelkyne rano jede do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 u mě klasika dlouholetá partyja 8 lidiček vždy na hory, bud beskydy nebo na vysočinu, na 3 dny, sice náročný maraton co se akcí týče, že se z toho týden léčím, ale paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Tak já letos asi nejspis doma u dvd, nejak se mi nikam nechce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 taktez doma,peknej relax si hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Sampano uz mam nakoupeny a naky ty prskavky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 nápis vietcong působí důvěryhodně nikam, pijeme s přáteli několikrát týdně po celý rok naprosto neplánovaně. Nevidím důvod k tomu se zrovna na poslední den v roce ožrat a fngovat až 2.1.. Nejsem ovce ze stáda. Přes den do práce a pak se uvidí. Pít ale nebudu a rachejtle kupovat taky nebudu. Na obloze toho bude až až. Na to se venku kouknu, to ano. Pak do tepla a spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 nápis vietcong působí důvěryhodně nikam, pijeme s přáteli několikrát týdně po celý rok naprosto neplánovaně. Nevidím důvod k tomu se zrovna na poslední den v roce ožrat a fngovat až 2.1.. Nejsem ovce ze stáda. Přes den do práce a pak se uvidí. Pít ale nebudu a rachejtle kupovat taky nebudu. Na obloze toho bude až až. Na to se venku kouknu, to ano. Pak do tepla a spát. presne jak rikas ja taky nekupuju nejaky rachejtle,je to skoda penez,taky se jen podivam okolo a spat jinak s tim vietcong nevim nevim,bal bych se toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 to ti ruce utrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 bohuzel zase doma, pritelkyne rano jede do prace Nejak nechapu... Ze ona jde do prace, tim budes a musis trpet??? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) Přesně tak jak píše Davon...jinak taky budu doma čumět na svou LCD TV a pojidát dobrůtky a zapíjet Mosskovskym Igristoje kdyby někdo nevěděl co to je tak to je šampanské Nemám vinotéku, ale šumivá vína, sekty a champagne konkrétně mne zajímají. Znám Sovietskoe igristie, Rossijskoe igristoe, Sibirskoe igristoe i Moskovskoe igristoe, ale kámo tohle nazývat šampáněm to néééé. Ale nijak se nepovyšuju ani nechci dělat chytrého, jen to tak prostě je. No jak říká davon, je to sekt nebo spíše šumivé víno, rozhodně to nemá se Champagne (jak píšeš šampáňo) nic společného, i když je fakt, že tomu tak říká 80% našeho národa. Jestli někdo chce, koukněte sem a vyberte si sami: http://champagneshop.cz/katalog Určitě doporučím od DE CASTELLANE, ale jestli chce někdo něco lepšího, pak od výrobců značek: BOIZEL BOLLINGER Philipponnat HENRIOT a nebo extra parádu : Dom Pérignon Ale určitě si to rádi za ty prachy odpustíte, já tedy určitě Osobně nemohu říci co je lepší, jelikož já v tom chuťově nevidím rozdíl (opravdu tomu nerozumím) - ale ty krásné láhve Chytlo mne to, čtu o tom, byl jsem přítomen výrobě Henriotu a ten zážitek mi nikdo nesebere Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Chata,parta,piti,rachejtle a pohoda..,, proste silvestr jak ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Podpis pod Pala... Staci, ze kdo nedela v pohostinstvi, nebo se o to trochu nezajima, rika BOHEMCE taky sampano i pres to, ze je jasne na nem napsano SEKT... takze toto mne nechava tez v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) to ti ruce utrhne Sem kupoval jen II tridu ( s ceskym atestem ), jako kazdy rok, ale da se koupit bezne i III kde se predpoklada ze ma clovek prukaz odpalovace ohnostroju , .... a nekupuju silenosti co se prodavaj na trznici zase se mam rad .. mam jen 30 a 45mm mozdire Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 taky doma s rodinou, v klídku, nějaký mega ožírání napovel, že je novej rok neplánujem. prostěklídek, pohodička, popijeme, pojíme, na půlnoc řachnem šampáňo, nějaký petardy a pohoda klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 V jednom nejmenovaným hotýlku na březích Brněnského pryglu. Bohužel pracovně neboť dnes přijede německý důchodce cca 50x a je potřeba se o ně postarat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Též v klídku doma,nebo na chatě,je to jen den v kalendáři .....pro mě se jen mění,že budu psát 09,né 08.....nic víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Určitě doporučím od DE CASTELLANE, ale jestli chce někdo něco lepšího, pak od výrobců značek: BOIZEL BOLLINGER Philipponnat HENRIOT a nebo extra parádu : Dom Pérignon Palo ja radsi Moët & Chandon Ale jinak se vsim co si napsal souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tak u nas ted asi nejvic pijeme Piper Heidsieck a musim rict ze me to teda chutna moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Kucí věřím Vám, ale já tomu vůbec nerozumím, opravdu - jen co mám vyčteno a vykoukáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 joo to bude nabity rano az odpoledne prace a pak pocitam nalozit karu petardama a vystrilet cestou na party a uz to pujde jen z kopcee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 čauves, buď s přítelkyní pokud mi na poslední chvíli s partou kamarádek neodjede na hory a když ano tak buď doma a nebo jsem pozvaný do Noci s Andělem v ČT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak ja nakonec herlikovice no a sampansky budeme mit pravy, zadny sekty dneska to priveze, nevim co to je klikotku sem mel ted u nasich tak aspon ze budu na snehupres silvose last minute je vzdycky nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Palo: díky za vysvětlení.Za jedná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) to Romariooo: nevím zda si ze mne utahuješ a nebo to myslíš vážně, ale to je fuk Teď jsem četl vcelku dobrý článek na stránkách xman.idnes.cz, celkem dobře sepsáno, člověk porozumí a pochopí: http://xman.idnes.cz/sampanske-v-sekt-jak-...1_xman-styl_fro Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak přítelkyně jde do práce, tak můj Silvestr bude s kámošema a spol na hospodě, kde bude přítelkyně v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.