Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Třeba mě doženeš... asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 asi ne No jestli bude stát benzín i nadále to co teď, tak to budeš mít hodně težký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No jestli bude stát benzín i nadále to co teď, tak to budeš mít hodně težký... jj, je to moc příjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 jj, je to moc příjemné Teď jsem bral na Benzině Vervu 100 za příjemných 23.60,- Kč za litr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Teď jsem bral na Benzině Vervu 100 za příjemných 23.60,- Kč za litr... no krása já jsem si teď pustil pusu na špacír ve vedlejším tematu, asi dostanu varovaní , ale já jsem fakt musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=9gKuRq8-oLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 já jsem si teď pustil pusu na špacír ve vedlejším tematu, asi dostanu varovaní , ale já jsem fakt musel četl jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 četl jsem... bohužel všechno co tam Palo, Carlos, Frank, ty je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Dobrý večer opozici Máte se??? Stejně to poberou jako vzpouru a né jako podmět k vylepšení, pokoře, úctě a srandě. Zase se budou cítit dotčení. Já už nevím jak to těm klukům vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jsem rád, že jste se připojili rozumným slovem. Že jim nenadáváme a podobně, to bych nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Já už nevím jak to těm klukům vysvětlit Tady už asi nepomůže nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 no nic, jedu prscovat, přiletí mi nějaký éngličan a tak hurááá pro něj,, zatím čau lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Dobrý večer opozici Máte se??? Stejně to poberou jako vzpouru a né jako podmět k vylepšení, pokoře, úctě a srandě. Zase se budou cítit dotčení. Já už nevím jak to těm klukům vysvětlit bohužel je to tak pane, některým to ani nedojde a budou nám co se tu budem chovat postaru stále něco úplně zbytečně vysvětlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tady už asi nepomůže nic... pomohlo by některým sebrat pravomoci a některým dodat rozum. Takže máš Lubo pravdu, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 pomohlo by některým sebrat pravomoci a některým dodat rozum. Takže máš Lubo pravdu, bohužel Je to smutný, ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Kurec, tak jsem byl venku s pejsánkem a je tam -2°C a úplně jasno. Kdyby to jasno aspoň chtělo vydrže do zítřka do deseti dopoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tady před hodinou při venčení -3. Chlupáč spokojeně řádil ve zbytcích sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tady před hodinou při venčení -3. Chlupáč spokojeně řádil ve zbytcích sněhu A máte též jasno...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 A máte též jasno...? téměř ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 téměř ano To by šlo, ona se tady dělá docela slušná díra No uvidíme, co z toho bude, každopádně ráno o pěti budu zjevně škrabat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 To by šlo, ona se tady dělá docela slušná díraNo uvidíme, co z toho bude, každopádně ráno o pěti budu zjevně škrabat... jj, a nebudeš sám . Taky to nesnáším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 jj, a nebudeš sám . Taky to nesnáším Ale pěkně to reju velkou škrabkou a je mi to buřt, bo mám čelní sklo už dva měsíce v rozpuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ale pěkně to reju velkou škrabkou a je mi to buřt, bo mám čelní sklo už dva měsíce v rozpuku... já mám sice škrabku s rukavicí, ale když už ráno musím ven tak koukám abych tam nemusel být dlouho a byl rychle v autě a ne poletovat venku kolem oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ale brzo už to škrabání skončí a bude zase O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ja jsem za sebe rekl, ze naprosto chapu, starou hospu znam a zazil jsem, takze jsem pro a v tomto jsem s vetsinou... A ty to Petr81 vis! Palo, necitim se dotceny ani malinko! Ale Palo uz brazdi silnice na Airporto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.