Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Davone, co to máš v tym avataru...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Palo už je zpět, venku sněží a je tam -3. To Davon: OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 venku sněží Nééééééé necíííí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No tak pod Špííílberk to je přece jen kousek z Práglu nééé??? Tak třeba to vyjde Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jak to myslis Spidaku, co tam mam? Predek auta? Palo je rychlik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No tak pod Špííílberk to je přece jen kousek z Práglu nééé??? Tak třeba to vyjde Lubo Snad jo, uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jak to myslis Spidaku, co tam mam? Predek auta? No vzdáleně to připomíná předek auta, ale ten přece nemůže bejt takhle zajebanej... To bude spíš nějaká špinavá betonová zítka, řekl bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No vzdáleně to připomíná předek auta, ale ten přece nemůže bejt takhle zajebanej... To bude spíš nějaká špinavá betonová zítka, řekl bych... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Chvili za kamionem v tech hovnech co se tu jeste nedavno valely a mas to tam, tu zidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jak to myslis Spidaku, co tam mam? Predek auta?Palo je rychlik.. No rychlík, tak normálně, dnes to bylo 2krát s foukáním do digi-trubky a lustrací káry. Kucí co pomáhají a chrání mají v práglu akcičku Ale tohle je OK, to mi nevadí, jen ta druhá lustrace už být neměla, když už volají na centrálu, tak mu mají říci, že 10min. před ním mne kontrolovali a bylo vše OK. Ale co, oni ti kucí venku za to nemohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Chvili za kamionem v tech hovnech co se tu jeste nedavno valely a mas to tam, tu zidku Když se něco takového přihodí, tak je potřeba to taky hned očistit, hlavně ty světla, není jen důležité vidět, ale i být viděn. To jsou základní pravidla bezpečného silničního provozu. A dále je samozřejmě čistota vozidla vizitkou řidiče, nebo se pletu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 To Spidi: jen mu dej hajzlovi ušmudlanému Ale musím přiznat, že i já mám nyní Lízu né zrovn čistou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 To Spidi: jen mu dej hajzlovi ušmudlanému No pokud potkám takovouhle mobilní hromadu špíny, které svítí potkávačky jak okýnka u perníkové chaloupky, tak si tak akorát pomyslím něco o líným praseti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 :smich: :smich: Davone čteš to joooo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No nevim, jak pro koho, ale jak mam omyvat auto v -10C?? V garazi? Svetla jsem ihned po vyfoceni otrel mokrou botou a viden jsem byl velmi dobre, zadna pece! Kazdopadne diky za ni Mysli si co potrebujes, to me je tak nejak jedno.. Hlavne ty mej porad cisto, at si zase ostatni z druhe strany mysli, ze i v mrazech potreebuje byt za lestenku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Drtivá většina myček funguje v plném rozsahu služeb do teplot -5°C, při nižších rozsah programů mytí omezují. Já myju ručně wapkou v mycím boxu, ten funguje neomezeně, protože voda je tam předehřívaná. A světla otíráš botou ? Ta měkká plexiskla...??? Já mám vždy na 100% čisto, protože leštěnka musí zůstat leštěnkou bez ohledu na počasí. Ale je to o té péči o vůz a v neposlední řadě o té vizitce řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ale no tak Spidi, nehltej to tolik Mycku jsem nevyuzil ani jednou, myji rucne kybl voda sampon a to bohuzel neslo... Wapky v Praglu mame jen studenovodove.. Proste mam obcas rad auto zahhnojene jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ale no tak Spidi, nehltej to tolik Mycku jsem nevyuzil ani jednou, myji rucne kybl voda sampon a to bohuzel neslo... Wapky v Praglu mame jen studenovodove.. Proste mam obcas rad auto zahhnojene jak prase Já to nehltám, já jen popisuju skutečnosti. Myčku jsem taky nikdy nepoužil a taky meju ručně, ale né v zimě, protože myju denně nebo každý druhý den a to bych asi odstonal. Wapky studenovodové je asi nějaká vaše místní novinka, každá wapka ohřívá, je to součást její funkce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 V Praze na OMV na Plzeňské a v Nových Butovicích, Benzina u holešovické tržnice voda předehřátá. Já jezdím v zimě občas do myčky na Šafránce,laserová bez kartáčů, jen trysky a tlak vody. Jinak také pouze ručně, bohužel předchozí majitel (ŠKoda auto a.s.) používali myčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 no nic, přeji vám dobrou noc pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 É to moje kamarádka Anča a její géesxera šikovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 no nic, přeji vám dobrou noc pánové Nápodobně Palo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 šikovná holka z Vysočiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Palo, potvrd, ze Shellky na Prumyslove a Svehlove nepredehrivaji! Brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Dane zklamu tě, na Švehlově ano, ale na Průmyslové nevím, tam nejezdím, ale pokud jede i v zimě, tak předehřívá. Aby to nezamrzlo, tak tam většinou pouštějí vodu s obsahem nějakého nemrznoucího bordelu a když tam narveš prachy, tak začne stříkat předehřátá. To víš, že to nebude 40 stupňů, ale předhřátá bude Dane. Nedám za to ruku do ohně, ale asi to tak bude chlape. Ale hádat se fakt nechci, třeba si to jen blbě namlouvám a myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.