jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 přesně tak automaticky padá mě bylo taky Bobše líto, ale už je mi to buřt, není to moje tak co a to s tím vyvedl pěkný věci. jo to si vyprávěl jak to potunil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 S tou zárukou to je diskutabilní.Dá se to vždy vrátit na původní hodnoty ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 už aby to bylo už se těším jako malej kluk.Už číhám po nějakejch pěknejch kolesách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 S tou zárukou to je diskutabilní.Dá se to vždy vrátit na původní hodnoty ne? To asi jo.Nevim no,asi by to bylo tvrzeni proti tvrzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 A je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 A je to... Pat a Mat?Bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Pat a Mat?Bo co? Místní výrustci... http://www.novinky.cz/clanek/160188-mladik...c-neprezil.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jdu chrápát chlapáci...mám za sebou přes 300 km a mám pocit že jsem jel přes celou Evropu.Pakárna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jdu chrápát chlapáci...mám za sebou přes 300 km a mám pocit že jsem jel přes celou Evropu.Pakárna! Dobrou a příště písni ať si dáš mezipřistání někde v Brně na kafe !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 No vidíš to! To mě ani nenapadlo! škoda.Ale přiště se nebude problém domluvit na bezpečnostní přestávce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jdu chrápát chlapáci...mám za sebou přes 300 km a mám pocit že jsem jel přes celou Evropu.Pakárna! Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jdu chrápát chlapáci...mám za sebou přes 300 km a mám pocit že jsem jel přes celou Evropu.Pakárna! 300 km ? Jezdím 900 km na jeden zátah a pak ještě celej den makám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jdu chrápát chlapáci...mám za sebou přes 300 km a mám pocit že jsem jel přes celou Evropu.Pakárna! brou a dík za tvojí SZ...aspon někdo na mě myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Místní výrustci... http://www.novinky.cz/clanek/160188-mladik...c-neprezil.html to je hrozný,18 let a chvilka nepozornosti.I když tady to asi bude blbost řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 brou s kobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 300 km ? Jezdím 900 km na jeden zátah a pak ještě celej den makám... já 950 a práce lol To víš,to jsou ty z ČEZu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 To je ale hrubý nedostatek že tě taková základní věc jako bezpečnostní přestávka nenapadla !!! Holt příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Sakra dal bych škopek a nic tu doma nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ne ale je fakt že svoje sliby plním.Když něco slíbim tak se to snažím dodržet.Sítě jsem rozhodil a ta holka mě bude kontaktovat.Ptala se mě ještě na lokalitu a řekl jsem ji že to potřebuju za rozumnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jo kucí a nezapoměli jste na nový dálniční známky? Já to dnes na dvoře voblepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 se mě ještě na lokalitu nejlepe Praha 4 a 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to je hrozný,18 let a chvilka nepozornosti.I když tady to asi bude blbost řidiče Tohle byli vyloženě koledníci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jo kucí a nezapoměli jste na nový dálniční známky? Já to dnes na dvoře voblepil já ještě nemám co voblepit,ale pak to voblepim hned zweimal,bo tam musim fouknout jeste CH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 brou s kobrou A není lepší nějaká čičinta než had Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Bobík: já voblepoval v pátek, ale jen 2 kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.