MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 30km denne a poradny krpaly Jooo toz to v Jizerkach neni problema Citovat
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Jooo toz to v Jizerkach neni problema jo byl jsem na soustredeni nekde v Jizerkach a normalne sem odrasil kolo i sebe Citovat
P2M Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 netušil jsem, že Vám to někdy řeknu pane kolego - ale dobrý nápad Si ještě povíme Citovat
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Toz to ja jen sebe ... ale uplne pokazdy A vetsinou hned na prvnich 5ti km Citovat
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Jooo toz to v Jizerkach neni problema ale zase z Bedřichova na Hřebínek, tam dát borůvkový koláč, podivat se na Máří přes Knajpu a Kristianov zpátky je cesta na pohodičku Citovat
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Petr : Jooo takhle nejak sme drandili v lete s P2M a M2C Citovat
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Toz to ja jen sebe ... ale uplne pokazdy A vetsinou hned na prvnich 5ti km a nejhorsi je vzdy na to kolo sednout tak 3-4 den kdyz davas denne tech cca 30km po kopcich ..... mam rozmaslovanou prdel jak z modry ustrice... Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Vloženo 2. Únor 2009 Toz to ja jen sebe ... ale uplne pokazdy A vetsinou hned na prvnich 5ti km Jestli to bude likvidační weelet tak s vama nikam nejedu Citovat
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Jestli to bude likvidační weelet tak s vama nikam nejedu :smich: pojedes skopkem a vozejkem a budes sbirat mrtvy a zdezolatovany Citovat
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Vubec ne, naopak pohodickovej ... odjezd z Bedrochova a nejakou fajn cestu po Jizerkach Citovat
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 a nejhorsi je vzdy na to kolo sednout tak 3-4 den kdyz davas denne tech cca 30km po kopcich ..... mam rozmaslovanou prdel jak z modry ustrice... Proto sem si letos koupil plinokratasy Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Vloženo 2. Únor 2009 Vubec ne, naopak pohodickovej ... odjezd z Bedrochova a nejakou fajn cestu po Jizerkach To abych se na to pomalu, ale hóóódně pomalu začal připravovat !!! Stejně tam máme v plánu jet ale s kolem jsem tedy nepočítal Citovat
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Bych mohl vystrachat nejaky fotos z leta z kola Citovat
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 To abych se na to pomalu, ale hóóódně pomalu začal připravovat !!!Stejně tam máme v plánu jet ale s kolem jsem tedy nepočítal Bud v klidu ,,, ted je tu 50cm snehu ... videl bych to az bude trosku prijatelneji Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Vloženo 2. Únor 2009 My měli v plánu až někdy z jara na weekend aquaparky v Jablonci a Liberci + něco někde k tomu. To bude asi to kolo teda teď. Citovat
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 Pot z něj jen stříkal Ty voe co to je za ksicht ? Citovat
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 To abych se na to pomalu, ale hóóódně pomalu začal připravovat !!!Stejně tam máme v plánu jet ale s kolem jsem tedy nepočítal na kole toho víc stihneš a tím pádem i víc vidíš jinak já se připravoval na rotopedu než mě dostala chřipka a nějak ještě nejsem 100% v pohodě abych znova začal Citovat
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 P2M : Tak me napada to tam zrovna ten typek opravoval dusi te moooc pekne slecne Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Vloženo 2. Únor 2009 Zítra dám návrh a uvidíme jak projde !!! Citovat
P2M Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 P2M : Tak me napada to tam zrovna ten typek opravoval dusi te moooc pekne slecne Jj + měl kecy na nás, že jedem z B a už stavíme... Citovat
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 jo kdyz je pekne a na kole se jede v klidu tak je to OK vejlet !! Citovat
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 My měli v plánu až někdy z jara na weekend aquaparky v Jablonci a Liberci + něco někde k tomu. To bude asi to kolo teda teď. v sobotu kolo a v neděli relaxace v bazénu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.