Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
na kole toho víc stihneš a tím pádem i víc vidíš ;)

jinak já se připravoval na rotopedu než mě dostala chřipka a nějak ještě nejsem 100% v pohodě abych znova začal

Já už to vidím - pár dní s Vama na kole a do konce roku se z toho budu vzpamatovávat ;) - pokud to ovšem přežiju !!!

Vloženo
Jojo :) Pritom takova dalka ... ja vlastne tusim ten den jel z JBC ... coz je proste podle me ... PRO ME ... vrazda, hlavne z JBC na Jindrichov ;)

A zpátky sis to dal nějak přes Hrabětice bo co, viď? :D

Vloženo
Já už to vidím - pár dní s Vama na kole a do konce roku se z toho budu vzpamatovávat ;) - pokud to ovšem přežiju !!!

přežiješ neboj, zvlášť když sebou budeš mít motivaci ;)

Vloženo
Jojo :) Pritom takova dalka ... ja vlastne tusim ten den jel z JBC ... coz je proste podle me ... PRO ME ... vrazda, hlavne z JBC na Jindrichov ;)

já teda přijedu až do Bedřichova autem ;)

Vloženo

Na todle tema pak hodim nejake info do F1-Ostatni-bikeri nebo jak se to jmenovalo ... tam uz je to o bicich docela zavedene, takze by se to tam mohlo chytit a pak by se to dalo flaknout i do akci a srazu pokud se neco domluvi ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...